Uitgeverij Volt

FC Livius 1 – Verleid me – Stefanie van Mol

Ik zag bij Stefanie van Mol op sociale media voorbij komen dat er een boek van haar werd uitgegeven bij Uitgeverij Volt. Ik was meteen geïnteresseerd en heb de uitgever gemaild. Ik wil ze dan ook bedanken voor het toezenden van het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Verleid me
Auteur: Stefanie van Mol
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 174
ISBN: 9789021419077

Auteur:

Stefanie van Mol is een populaire Belgische schrijfster van erotische romans. Ze debuteerde in 2014 met ‘Vurig verlang’, het eerste deel in heet Verlangen-trilogie. In 2016 kwam het eerste deel uit van haar succesvolle Full Moon-serie: ‘kies voor mij’. Dit boek werd lovend ontvangen door lezeres en werd uitgeroepen tot Brave New Book van het jaar.

Korte Samenvatting:

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.
Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

Wat vond ik ervan?:

De cover springt er voor mij uit. Ik lees graag feelgood/new adult boeken. Dit is op zich wel een cover die je daarbij kan verwachten. Maar de kleuren combinaties die gebruikt worden zorgen er voor mij voor dat het niet een doorsnee cover wordt. Dit boek zou ik zeker in de boekhandel in mijn handen pakken.

Vanaf het begin wordt ik meegezogen in het verhaal. Je leest van het perspectief van Amelié en Oliver. Zij voelen zich vanaf het moment dat ze elkaar zien tot elkaar aangetrokken. Vanaf dan kan het kat en muis spelletje beginnen.

Leuk de scenes waarin Oliver zijn best doen om dokter Amelié zover te krijgen om met hem te daten. Hij wil erachter komen waarom Amelié zo terughoudend is. Met humor worden deze scenes beschreven. En dat vind ik zelf wel altijd prettig, met een lach achter mijn boek zitten.

Dit is mijn eerste boek van Stefanie van Mol. En ik kan zeggen dit smaakt naar meer, je hebt er een fan bij.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *