Uitgeverij Volt

Onweerstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward

Ik zag bij Uitgeverij Volt een boek voorbij komen van Vi Keeland. Nadat ik ‘egotripper’ van haar hand al gelezen heb, heeft ze er een fan bij. Nu was ik wel heel erg benieuwd naar de combinatie met Penelope Ward. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor een recensie-exemplaar van ‘onweerstaanbaar’.

Gegevens van dit boek:

Titel: onweerstaanbaar
Auteur: Vi Keeland & Penelope Ward
Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 302
ISBN: 9789021421001

Auteur:

De boeken van Vi Keeland zijn in twintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in New York.
Penelope Ward is een succesvolle auteur van romantische verhalen. Haar boeken hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times, USA Today en The Wall Street Journal gestaan. Haar boeken zijn in meer dan twaalf talen beschikbaar en er zijn inmiddels meer dan 2 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in Rhode Island. Ze schrijft graag samen met Vi Keeland.

Korte Samenvatting:

Soraya is onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar hij doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later staat hij plotseling op en stormt ervandoor. Zó plotseling dat hij niet merkt dat zijn telefoon op de grond valt.
Soraya raapt zijn telefoon op en scrolt even door de foto’s die erop staan. Ze vindt ook het adres van zijn werk en besluit zijn telefoon langs te brengen. Daar aangekomen, weigert de arrogante man haar te woord te staan. Soraya maakt een pikante foto met zijn telefoon en laat hem achter.
Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat de berichtjes die ze vervolgens uitwisselen barsten van de chemistry.

Wat vond ik ervan?:

Wat een heerlijk vlot boek om te mogen lezen. Je wordt direct in het verhaal getrokken. De chemie spat er al snel van af tussen Graham en Soraya. In het begin is het een kat en muis spelletje. Zo leuk om te zien hoe aantrekkingskracht in dit verhaal ervoor zorgt dat je vaak met een glimlach achter je verhaal zit.

Dit boek is niet alleen een boek zoals de meeste new adults bestempeld worden met alleen dampende seksscenes, maar dit boek bevat ook wel wat diepere thema’s.
Het verleden van Graham staat op een gegeven moment weer heel dichtbij. Nu zul je denken ja hoor dan gaan we weer, de sexy bad guy heeft een verleden ala Mister Grey. Maar nee in dit verhaal komt er iets anders uit het verleden op het pad. Dit verraste mij waardoor het niet een een in een dozijn boek geworden is.

Door dit verleden begint Soraya te twijfelen en komt haar verleden ook weer even boven dobberen. Maar ik moet toegeven dat door een input van onverwachtse hoek, Soraya uiteindelijk met haar hart haar keuzes maakt.

De cover van dit boek laat een knappe man zien, wat eigenlijk wel een bekend iets is voor een new adult boek. Al geeft dit voor mij niet de doorbraak om het te gaan lezen. De flaptekst moet me aanspreken. De mannen die voorop de covers staan daar wordt ik niet warm of koud van, maar ik snap de link.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *