Ambo|Anthos,  Loft Books

Bloedhitte – Noortje Brink

Ik kreeg een persbericht van LoftBooks of ik interesse had om de epub van Noortje Brink te lezen. Ik had haar eerste al gelezen en was zeer benieuwd naar haar nieuwe verhaal. Ik wil de uitgever bedanken voor het versturen van de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: Bloedhitte
Auteur: Noortje Brink
Uitgever: LoftBooks/ Ambo Anthos
Epub
ISBN: 9789047205463

Auteur:

Noortje Brink (1978) werd geboren in Nijmegen, waar ze nog altijd woont met haar man en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en afspreken met haar vriendinnen en leest het liefst thrillers en spannende verhalen.

Korte Samenvatting:

Bloedhitte is de nieuwe thriller van Noortje Brink, auteur van Hotel van sneeuw. Lieneke is net gescheiden en kan de herinneringen aan haar ex-man maar moeilijk onderdrukken. Dat hij op een botte manier een punt zette achter hun relatie omdat het niet lukte om kinderen te krijgen, maakt het des te pijnlijker. Om haar zinnen te verzetten vertrekt Lieneke met haar beste vriendin Monique naar Portugal voor een heerlijke zonvakantie. Twee weken genieten is het plan. Eenmaal aangekomen in Faro krijgt Lieneke echter al snel het gevoel dat ze wordt gevolgd. En op het hotelterrein lijkt zich ook een schimmige figuur te begeven…

Wat vond ik ervan?:

In dit verhaal maken we kennis met vriendinnen Monique en Lieneke. Nu Lieneke net gescheiden is van haar man gaat ze samen met haar beste vriendin op vakantie. Even lekker niks, niks moet alles mag.

De vakantie verloopt niet helemaal zoals ze gedacht hadden. Ze zitten namelijk in een kuuroord in plaats van in een hotel waar ze lekker kunnen feesten. Maar ook hier laten de vriendinnen zich niet door uit het veld slaan.

Leuk om te lezen dat beide hoofdpersonen zo verschillend van elkaar zijn maar toch elkaars beste vriendinnen zijn. De een is een echte vroeg slaper terwijl de ander liever de hele nacht door gaat. Dit mag bij deze vriendinnen de pret niet drukken. Ze vermaken zich wel. Zowel samen als los van elkaar.

Het verhaal laat zich makkelijk weg lezen. Je kunt de spanning die je in dit verhaal voelt vergelijken met een verhaal van Suzanne Vermeer en Linda van Rijn. Dit is het tweede boek dat ik van Noortje Brink mag lezen en hoop dat er nog gaan volgen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *