AW Bruna Uitgevers

Redwood Ridge – het begint met een nacht – Kelly Moran

De eerste twee delen van deze serie heb ik al mogen lezen. En die bevielen mij heel erg goed. Het derde deel mag ik ook lezen voor voor AW Bruna Uitgevers. Ik wil ze dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: het begint met een nacht
Auteur: Kelly Moran
Uitgever: AW Bruna
Aantal pagina’s paperback: 334
ISBN: 9789400511699

Auteur:

Kelly Moran is een Amerikaanse bestsellerauteur in het romantische genre. Ze won eerder de Catherine Award, was een Readers’ Choicefinaliste, HOLT Medallion-finaliste, en stond in de top 10 van de USA Today HEA (Happy Ever After). Ze woont in South Carolina met haar drie zonen, twee honden en een kat.

Korte samenvatting:

Wanneer je hart weer begint te kloppen… 
Na de dood van zijn vrouw voelde dierenarts Drake O’Grady zich jarenlang verslagen. Alleen dankzij Zoe, de beste vriendin van zijn vrouw, heeft hij zich erdoorheen kunnen slaan. Maar in de afgelopen zes maanden is er iets veranderd. Drake voelt alsof hij weer echt begint te leven, opnieuw kan lachen, dingen bewuster waarneemt. Dingen zoals Zoe’s lippen als ze lacht. Hoe ze beweegt ze als ze danst. En hoe hij plotseling uitkijkt naar elke woordenwisseling met haar… 
Het derde deel van de Redwood-serie – de meest emotionele en mooiste liefdesverhalen van het jaar!

Wat vond ik ervan?:

De personages waarover we in dit deel lezen, kennen we al vanuit de voorgaande twee delen. In dit derde deel speelt Drake, een van de drie broers, de hoofdrol. Hij heeft samen met zijn broers een dierenkliniek. Drake heeft de liefde van zijn leven verloren enkele jaren geleden. Sindsdien lijkt zijn kaarsje gedoofd. Hij lijkt alles op de automatische piloot te doen. We merken in het boek waarin we over Cade lezen dat diens vriendin wel door het pantser van Drake lijkt heen te kunnen kijken.

De laatste zes maanden is zijn kaarsje weer feller gaan branden. Dit komt door Zoë, zij was de beste vriendin van zijn vrouw, en is al zolang als hij zich kan herinneren een deel van zijn leven. Alleen nu zorgt zij ervoor dat hij verandert. Moeten ze verder doorgaan als vrienden of gaan ze kijken waar deze gevoelens toe leiden.

Ik heb wederom genoten van dit derde deel. Het voelde weer als thuiskomen, tussen de werknemers van de dierenkliniek en de bewoners van het dorp waar zij wonen. Al ligt de hoofdrol bij Drake toch ook krijgen we nog wat kleine dingen te zien over de levens van zijn broers. Erg leuk om hier ook nog iets van terug te mogen lezen.
We komen humor, vriendschap, liefde en list en bedrog tegen. Een perfectie combi voor dit boek.

Voor mij is dit een fijne serie geweest en ergens vind ik het jammer dat het afgelopen is. Want ook de moeder van de drie zoons mag wel weer eens wat liefde in haar leven gebruiken als je het mij vraagt. Maar desalniettemin was dit weer een heerlijk deel en raad ik deze serie aan voor lezers die van feelgood houden.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *