Billy Bones,  Uitgeverij Billy Bones

Creepy Bones – TikTokTerror – Michael Reefs

Ik mocht dit boek al als proefdruk lezen. Waarvoor mijn dank gaat naar Michael Reefs.

Gegevens van dit boek:

Titel: TikTokTerror
Auteur: Michael Reefs
Uitgever: Billy Bones
Aantal pagina´s: 136
ISBN: 9789030509929

Korte samenvatting:

Jason maakt met zijn drie vrienden TikTok filmpjes waarin ze op zoek gaan naar geesten op verlaten locaties. Ze nemen daarbij challenges aan van kijkers. Hun leven verandert voorgoed wanneer ze worden uitgedaagd om te overnachten in de kliniek Sanatorim du Basil, midden in de Ardennen.

Er is geen weg terug als één van de vrienden verdwijnt.

Welk geheim huist in het verlaten gebouw?

En komen ze levend de nacht door?

Wat vond ik ervan?:

In TikTokTerror worden we meegenomen naar afgelegen plekken waar men paranormale activiteiten waarnemen. Nathan, Jason, meave en Nola gaan met ons mee op dit avonturen. Zij leggen al hun avonturen vast via een live op TikTok.

Reefs zorgt dat je meegezogen wordt in het verhaal. Ieder hoofdstuk opnieuw weet hij de spanning op te bouwen en zorgt hierdoor dat je door wilt blijven lezen. Er gebeuren veel dingen op de plekken waar ze komen die niet verklaarbaar zijn. De auteur weet ons goed mee te nemen hierin. Je voelt zelfs de angst van alle vier de personages. De personages worden niet uitgediept, maar dat is niet erg in dit verhaal. Want het gaat zich om wat deze kinderen doen. Niet om wie ze zijn. Je krijgt van jason wat kleine karakter trekjes te zien.

De schrijfstijl is zoals ik het gewend ben van Reefs. Hij weet me wederom te verrassen met dit verhaal. Als je het mij vraagt is het een hele veelzijdiger auteur en kunnen we nog veel van hem verwachten.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *