Boekerij

Again 2 – Trust Again – Mona Kasten

Ik zag bij Uitgeverij Boekerij een serie voorbij komen waar ik enorm geïnteresseerd in was. Nadat ik het eerste deel gelezen had wist ik dat ik deel twee en drie ook moest lezen. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het verzenden van dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Trust Again
Auteur: Mona Kasten
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s paperback: 416
ISBN: 9789022587249

Auteur:

Mona Kasten (1992) brak internationaal door met haar bestseller ‘Begin Again’. Haar boeken halen steevast de Duitse bestsellerlijsten en worden in zeven talen vertaald. Als ze niet schrijft of leest, vlogt ze over boeken en films. Kasten woont in het noorden van Duitsland met haar man en twee katten.

Korte samenvatting:

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Wat vond ik ervan?

We lezen dit verhaal vanuit Dawn. Zij woont in een studentenhuis en deelt haar kamer met Sawyer. Haar beste vriendin is Allie. Allie heeft een relatie met Kaden. Deze twee kennen we vanuit het eerste deel in deze Again serie. Kaden heeft een beste vriend genaamd Spencer.
Tussen Spencer en Dawn hangt een bepaalde spanning die je als lezer in het eerste deel al opgepikt hebt. In dit tweede deel waar het hoofdzakelijk over Dawn gaat voel je deze nog veel meer en zorgt het eigenlijk wel voor de rode draad in het verhaal.

Spencer en Dawn hebben beide een masker. Zij dragen dit naar de buitenwereld toe. Ze laten zichzelf niet helemaal zien. Hierdoor ontstaat er een kat en muis spel tussen deze twee. Als lezer erg amusant op sommige stukken want de vonken springen er echt vanaf.

Spencer en Dawn spelen dit spel leuk. En laten bij elkaar met vlagen hun masker vallen. Zullen ze elkaar in dit deel helemaal gaan vertrouwen en het masker laten vallen en daardoor hun ware aard laten zien. Dat weet je als lezer pas wanneer het verhaal uit is.

Ik kan je garanderen dat je buiten het roman gedeelte en de seksscènes ook getrakteerd wordt op een leuk verhaal met zelfs de nodige humor.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *