Books & Butterflies

Kerstverhalen – All i want for Christmas is You

Ik kreeg van Uitgeverij Books and Butterflies de vraag of ik de verhalenbundel All I Want for christmas is you wilde lezen. Ik ben een enorme fan van feelgood verhalen en als het dan ook nog kerstverhalen zijn dan ben ik helemaal verkocht. Ik wil de uitgever bedanken voor het ebook.

Gegevens van dit boek:

Titel: All I want for Christmas is you
Auteurs: diverse
Uitgever: Books and Butterflies
ISBN: 97813995005

Korte samenvatting:

All I want for Christmas is you is een heerlijke verhalenbundel in kerstsfeer.
Tien kortverhalen brengen je in de kerststemming en de romantische toets zorgt ervoor dat de koude winterdagen een stukje warmer worden. Met deze bundel heb je tien liefdevolle verhalen van tien fijne auteurs in handen!

Wat vond ik ervan?:

In deze bundel zitten 10 verhalen die geschreven zijn door bekende en nog niet bekende auteurs. Ik kan je verzekeren van een avondje lees plezier me dit boek.

De verhalen zijn allemaal zo’n 8 a 10 pagina’s lang maar dat mag de pret niet drukken. De stukken zijn niet heel diep uitgewerkt, maar dat is geen must wanneer de romantiek bovenaan staat. Je weet dat als een stuk maar die aantal pagina’s heeft het niet tot de details kan treden. De feelgood stroomt uit ieder verhaal. Wat een genot voor mij als echte fan.
Ik vond niet ieder verhaal even leuk, maar smaken verschillen. Het concept een feelgood verhaal met kerstthema hebben ze allemaal behaald.

Achter ieder verhaal zit ook een biografie over de desbetreffende auteur. Leuk om iets te weten te komen over deze. Zo las ik verhalen van voor mij bekende mensen uit de bookstagram wereld. Heel leuk om jullie verhalen tegen te komen.

Als je van kerstmis en romantiek houdt dan raad ik je deze bundel van harte aan!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *