Dutch Venture Publishing

Vang me op – Roz Marshall

Ik mocht voor Dutch Venture Publishing meelezen in de blogtour rondom het boek ‘Vang me op’ van Roz Marshall. Ik wil de uitgever bedanken voor de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: Vang me op
Auteur: Roz Marshall
Uitgever: Choc Lit – Dutch Venture Publishing
Epub
ISBN: 9789492585615

Korte samenvatting:

Fiona Easton hangt van tegenstellingen aan elkaar. Ze is skilerares maar heeft ook hoogtevrees; ze is een passionele vrouw maar is bang voor intimiteit. Na er een paar maanden tussenuit te zijn geweest, keert ze terug naar haar werkplek: de White Cairns skischool in Schotland. Over haar gebroken hart is ze nog niet helemaal heen, maar ze zal toch weer aan de slag moeten.
Maar dan dwingen een Schotse levende legende en een op stapel staande sneeuwstorm haar om haar angsten voor eens en altijd onder ogen te komen. Wat is nu eigenlijk haar grootste droom? En kan die droom ooit wel uitkomen als hij aan een zijden draadje hangt..?

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Fiona. Ze heeft een zware tijd gehad waardoor ze bang is geworden voor intimiteit. Na enkele maanden keert ze terug op de werkvloer. Ze zal toch weer aan de slag moeten, haar leven gaat door.

Ergens vond ik het verhaal wel leuk, maar het had voor mij geen wauw effect. Ik had er iets meer van verwacht. Als je dan uiteindelijk komt bij het feit wat er gebeurd is met Fiona, wordt het voor mijn gevoel niet ver genoeg uitgewerkt. Het wordt je wat rauw op het bord gegooid. De reden van wat er gebeurd is zorgt toch wel voor een happy einde want nu heeft ze een reden waarom er bepaalde dingen gebeurd zijn.

Het stukje over Zoë, een collega van de Skischool, vond ik erg prettig. De terughoudendheid wat het meisje had is op het laatst helemaal weg. Ze heeft een klik met Meg gekregen, de vrouw die ze helpt.

Misschien doordat het verhaal maar kort is dat ik het gevoel heb dat ik iets mis. Ja, je krijgt een inleiding en dan gebeurd er van alles en dan kom je tot het einde. Maar daar tussen in mis ik toch wel wat diepgang. Het is het voor mij net niet.

Ik begrijp dat er een tweede deel op dit boek volgt. Deze wil ik dan zeker ook lezen om te kijken of het verhaal meer diepgang krijgt.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *