Books & Butterflies

Uit de spotlights – Marthe Verelst

Ik mocht voor Uitgeverij Books & Butterflies meelezen in de blogtour rondom ‘Uit de Spotlights’ van Marthe Verelst. Ik wil de uitgever bedanken voor de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: Uit de spotlights
Auteur: Marthe Verelst
Uitgever: Books & Butterflies
Epub
ISBN: 9789464208696

Korte samenvatting:

Eva gaat met haar vrienden naar Londen om het einde van haar studententijd te vieren. Als ze in de metro staan, komt een jongeman net voor de deuren sluiten gehaast binnen. Ze wisselen enkele woorden uit, maar verliezen elkaar al snel weer uit het oog. Toch slaagt Eva er niet in om die krullenbol uit de metro te vergeten. Ook Thomas krijgt het meisje met de donkerblonde haren niet uit zijn hoofd. Tijdens haar reis doet Eva er alles aan om Thomas terug te vinden. Maar hoe pak je zoiets aan als de tijd dringt? Is veel door de stad wandelen en vaak naar het theater gaan wel de juiste manier?

Wat vond ik ervan?:

Eva gaat samen met haar vrienden naar Londen om te vieren dat ze aan het einde zijn gekomen van hun studententijd. Wanneer zij in de metro staan komt er een jongen naar binnen waar Eva meteen haar oog op laat vallen. Hij ziet haar ook. En beide krijgen ze de ander niet meer uit het hoofd.

We lezen dit verhaal dan ook vanuit Thomas, de jongen uit de metro en Eva. Beide gaan ze op hun eigen manier de zoektocht starten naar elkaar. Al snel wordt de makkelijke manier geopperd door een van de vrienden van Eva. Ik kan me dan ook lichtelijk irriteren aan het feit als ze zo weg is van die jongens waarom ze deze makkelijke manier niet nagaat. Dan zien ze elkaar. Misschien dat ik daarom de zoektocht ook wat langdradig vond.

De vriendschap vind ik wel leuk. Het viertal zorgt voor leuke momenten. Het verhaal laat zich makkelijk lezen, maar had me niet in zijn macht, helaas.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *