Luitingh-Sijthoff

Onbreekbaar 2 – Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman

Ik was blij verrast dat ik deel 2 in de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman mocht lezen van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van het boek:

Titel: Onbreekbaar 2 – Onbegrensde liefde
Auteur: Lisette Jonkman
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Aantal pagina’s paperback: 260
ISBN: 9789024588664

Auteur:

Lisette Jonkman (1988) is niet meer weg te denken uit het Nederlandse feelgoodlandschap. Haar boeken, waaronder de Verkikkerd- en Onbreekbaar-serie, zijn romantisch en zitten boordevol humor.

Korte samenvatting:

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen, hoewel Abby zich blijft afvragen of ze wel toe is aan een nieuwe relatie. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Wat vond ik ervan?

Je duikt in dit tweede deel van de Onbreekbaar-serie wederom in het leven van Abby en Ferdi. We starten waar het in deel een is gestopt. Heerlijk! Na enkele zinnen zit je weer helemaal in het verhaal en wil je het boek niet meer aan de kant leggen.

De hoofdstukken zijn wederom lekker kort en worden uit zowel het perspectief van Ferdi als die van Abby uitgewerkt.

Het verhaal zit weer vol liefde, spanning en drama. Er wendingen die ik als lezer zeker niet had zien aankomen waardoor ik nog meer in het boek zat, ik wilde door met lezen.
De humor van Lisette in dit boek is weer weergaloos. Meerdere keren heb ik met een grijns op mijn gezicht zitten lezen.

In dit boek zien we de personages van deel een ook weer terug. Het voelt echt als thuiskomen, want je kent al iedereen. Soms was ik iets wat geïrriteerd door hoe een personage met een situatie omging. Geweldig hoe Jonkman me zo in een boek trekt dat ik zelfs gevoelens ontwikkelde voor bepaalde personen. Ik denk dat als je van feelgood boeken houdt en dit boek gelezen hebt je wel begrijpt aan wie ik me geïrriteerd heb.

Er komen ook wat zwaardere thema’s aan bod in dit deel. Maar evengoed uitgewerkt. Mooi om in een feelgood deze thema’s aan te durven snijden. Het zorgt dan voor mijn gevoel wel voor iets meer diepgang wat het verhaal nog completer maakt.

Aan het einde was ik iets wat teleurgesteld. Deze feelgood loopt niet helemaal zoals je hoopt… maar wat er dan wel weer voor zorgt dat je deel drie heel snel wilt gaan lezen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *