De Crime Compagnie,  Geen categorie

De Donkere Dagen – De Crime Compagnie

Ik zag op instagram en facebook heel vaak deze verhalenbundel van De Crime Compagnie voorbij komen. Er staan verhalen in van verschillende schrijfsters waar ik graag de boeken van lees. Dus ik heb me dit boek cadeau gedaan.

Gegevens van dit boek:

Titel: De donkere dagen
Auteur: Loes den Hollander, Linda Jansma, Marelle Boersma, Ingrid Oonincx, Angelique Haak, Marianne en Theo Hoogstraaten, Marja West, Marijke Verhoeven, Atie Vogelenzang, Svea Ersson, Martine Kamphuis, Mariska Overman, Annerieke de Vries, Heleen Smit, Ad van de Lisdonk, Heleen van Hoven, Barbara Sevenstern en Tamara Haagmans.
Aantal pagina’s paperback: 310
ISBN: 9789461094384

Korte Samenvatting:

De donkere dagen voor kerst waren nog nooit eerder zo spannend.

Spanning van Hollandse bodem. De auteurs van de Crime Compagnie hebben hun misdadige breinen weer aan het werk gezet en superspannende korte verhalen geschreven. 

Cover:

De cover van dit boek ziet uit als een cadeautje. Het wit met rood geeft een mooi contrast.

Het verhaal:

Dit boek bevat 18 thrillers van de hand van 18 verschillende auteurs. Ze schrijven allemaal op hun eigen unieke manier.

Wat vond ik ervan?:

Ik heb erg genoten van deze bundel. Ik kwam verhalen tegen van auteurs waar ik graag een verhaal van lees. Ook heb ik met voor mij nog onbekende auteurs kennis gemaakt. Ik moet toegeven dat er voor mij geen minder verhaal bij zat.

De overeenkomst tussen deze verhalen is een spanning. De een is net wat spannender dan het andere. In ieder verhaal komt de kerst/winter naar voren.
De verhalen zijn ook niet met elkaar te vergelijken. Iedere auteur heeft zijn eigen tintje aan het verhaal gegeven. Aan het einde van ieder verhaal wordt er een stukje uitgelicht over de auteur die dat verhaal geschreven heeft.

Doordat het een verhalenbundel is en de verhalen niet al te lang zijn zit er niet zoveel diepgang in de verhalen. Maar voor een kort verhaal kan me dit niet storen.

Door de cover van dit boek is het een leuk cadeautje voor de winterdagen.

Leesfragment:

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden naar dit boek?
Lees dan zeker het inkijkexemplaar op bol.com

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *