Kobo Original

Ingepakt door jou – Talia Hibbert

Ik mocht voor Kobo original een drietal kerstboeken lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het digitale recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Ingepakt door jou
Auteur: Talia Hibbert
Uitgever: Kobo Original
ISBN: 9781774538388

Korte samenvatting:

Er is niets bijzonder aan William Reid. Behalve dan misschien zijn acteercarrière, die miljoenen waard is, en zijn bijna perfecte gezicht. Verkozen worden tot meest sexy man ter wereld was leuk, maar deze Kerst heeft hij serieuze plannen. Zoals eindelijk zijn levenslange crush (en de tweelingzus van zijn beste vriend) voor zich winnen: de superslimme en best-wel-intimiderende Abbie Farrell. Wanneer de twee, omringd door 27 huisdieren, ingesneeuwd raken, lijkt de perfecte kans op een kerstwonder zich voor te doen. Will beseft zich terdege dat hij alles van stal zal moeten halen om de slimme, koele Abbie te overtuigen hem een kans te geven. Maar zijn verliefdheid nog langer verbergen is geen optie meer…

Wat vond ik ervan?:

William heeft alles, een goede carrière, miljoenen op de bank en een knap koppie. Hij is de meest sexy man ter wereld, maar met kerst trekt hij altijd naar zijn roots. Hij viert ieder jaar kerst met de familie van zijn beste vriend en zijn crush. Echter weet zij niet dat William haar al heel lang heel leuk vind. Maar daar wil hij dit jaar kerst verandering in gaan brengen. Hij wil haar tonen dat hij gevoelens heeft voor haar.

Abbie gaat zoals ieder jaar kerst vieren bij haar oma en de familie. Ze heeft veel pijn gehad door een scheiding. En hierdoor is ze toch wel een vrouw die ervoor zorgt dat ze de muurtjes opgetrokken heeft. Maar Abbie voelt zelf ook heel veel voor William, alleen houdt ze dit gevoel voor zichzelf, want daar kan ze geen pijn van hebben.

Een feelgood met een scherp randje. Af en toe worden er met woorden gegooid waardoor het toch wel tegen het grensoverschrijdende gaat. Dit wordt in het voorwoord wel benoemt door de auteur, dus wanneer je hier niet van houd. Ik kan het in de context van dit verhaal wel waarderen. William en Abbie maken op deze manier duidelijk dat er gevoel is. Ik heb genoten van het hoofd van Abbie, zij overdenkt alles en zij maakt het zichzelf moeilijker dan nodig. Maar ook dit maakt deze roman zo leuk. Het verhaal laat zich makkelijk lezen en het zorgt voor een lach op je gezicht. Dus zeker een heerlijk verhaal rond deze tijd van het jaar.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *