Loft Books

Cash 2 -De tweede verleiding – Rhodé Franken

Nadat ik het eerste deel in deze serie gelezen had was ik enorm verheugd om de andere delen ook te mogen lezen. Ik wil LoftBooks dan ook bedanken voor de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: de tweede verleiding
Auteur: Rhodé Franken
Uitgever: LoftBooks
Epub
ISBN: 9789047205388

Korte samenvatting:

In Cash: De tweede verleiding probeert Jessica haar avontuur met Chris uit haar hoofd te zetten. Gelukkig houdt flirt Arend-Jan haar goed bezig en biedt haar werk voldoende afleiding. En belangrijker nog dan alle financieringsaanvragen, is dat collega Karlijn vertelt over het grensoverschrijdende gedrag van hun baas Maurice. Dat kunnen ze niet langer laten gebeuren! De serieuze zaken op haar werk vragen ook om verlichting, en samen met vriendin Eva gaat Jessica stappen in Amsterdam. Al dansend in Paradiso komt ze Chris tegen, waarbij hij weer zo verleidelijk naar haar kijkt. Als hij haar zijn nummer geeft, kan Jessica zich er maar moeilijk van weerhouden een berichtje te sturen. En met Chris duurt het nooit lang voor er spannende dingen gebeuren…

Wat vond ik ervan?:

We rollen met gemak weer in dit tweede deel van de Cash serie. Wat een genot om weer deel uit te mogen maken van Jessica. Jessica die midden in het leven staat. Werkt maar ook het nodige plezier beleefd. Arend-Jan zorgt voor de nodige afleiding. Maar Chris, tjonge jonge die blijft maar in haar hoofd rondjes dwalen. In dit deel krijgen Chris en Jessica meer contact. De ‘vriendschap’ wordt verdiept en her en der worden wat beleefdheden uitgesproken. Uiteraard is er ook de nodige chemie tussen deze twee. Deze is er al sinds deel een en ik kan me er nu al op verheugen hoe zich deze in de volgende delen gaat opladen.

Een vermakelijk tweede deel waardoor ik besloot om deel drie en vier er meteen achteraan te lezen. De 100 pagina’s zijn te kort.. en ik wil door.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *