Loft Books

Cash 4 – De vierde verovering – Rhodé Franken

Ik wil LoftBooks bedanken voor dit laatste deel van Cash!

Gegevens van dit boek:

Titel: de vierde verovering
Auteur: Rhodé Franken
Uitgever: Loftbooks
EPub
ISBN: 9789047205425

Korte samenvatting:

In het laatste deel van Cash, De vierde verovering, timmert Jessica hard aan de weg. Ze is toegelaten tot het toptraject en probeert daarnaast Chris te helpen zijn droom te verwezenlijken – al moet hij het natuurlijk vooral zelf regelen. Zij heeft het immers al druk zat: op kantoor worden van alle kanten vragen en verzoeken op haar afgevuurd, en ze wil goed presteren in de ogen van haar nieuwe, indrukwekkende mentor Penelope. Daardoor is het passen en meten voor haar en Chris om elkaar zo vaak te zien als ze beiden zouden willen. Zullen de verliefdheidskriebels Jessica helpen zich door deze drukke tijd heen te slaan? En lukt het Chris om zijn gedroomde Nachtclub eindelijk van de grond te krijgen?

Wat vond ik ervan?:

Waar het in de voorgaande delen echt voor mijn gevoel om de liefde draaide, krijgen we nu meer een kijkje in de ambities die beide hoofdpersonen ambiëren. Chris wil graag de Nachtclub van de grond krijgen en Jessica zit in een leertraject op haar werk om vanuit daar te groeien.

Ik krijg als lezer wel het gevoel dat we Chris nu ook echt kennen. Vanaf het derde deel kregen we steeds meer over hem te weten. En nu hij zichzelf opent voor Jessica krijgen we alles te weten en dit zet sommige dingen toch wel in een ander perspectief.

Ik heb genoten van deze vier delen in de Cash serie. Voor mijn gevoel heeft het een open einde, ook al vallen de stukjes in elkaar. Dus wie weet of we ooit nog eens een nieuw deel in deze serie krijgen van Rhodé Franken.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *