Loft Books

North Ness Inn 2 – Verliefd, verloofd, verkleumd – Vanessa Gerrits

Ik mocht voor LoftBooks het tweede deel in de North Ness Inn serie lezen van Vanessa Gerrits. Ik wil de uitgever bedanken voor de EPUB.

Gegevens van dit boek:

Titel: Verliefd, verloofd, verkleumd
Auteur: Vanessa Gerrits
Uitgever: LoftBooks
Epub
ISBN: 9789047205760

Korte samenvatting:

Het is begin december en Esme is dolgelukkig: Rory komt naar de Lage Landen om de feestdagen met haar door te brengen – en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. De plannen veranderen echter noodgedwongen als Rory zijn voet breekt en zijn vlucht mist, waarna de gehele familie Dries besluit naar Drumnadrochit af te reizen. De verwarming van de herberg mag dan soms uitvallen, bij een knisperend haardvuur weten ze er vast een knusse vakantie van te maken. Tenminste, als ze in de North Ness Inn niet voor een onverwachte uitdaging komen te staan…

Ondertussen heeft Shaena het druk met haar hoogsteigen donutzaak, maar ze is niet te beroerd om de manke Rory te helpen met de kerstversiering in de herberg. Bij het opsnorren van de slingers doet Shaena een flinke ontdekking. Zal ze het familiegeheim voor zichzelf kunnen houden?

Wat vond ik ervan?:

Na het eerste deel in deze serie gelezen te hebben had ik enorm veel zin in dit tweede deel. We gaan kerstmis vieren met het gelukkige koppel Esme en Rory. Rory komt naar Nederland om hier kennis te maken met de ouders en zus van Esme. Helaas gaat het allemaal niet zoals gepland. Rory krijgt een ongeluk en breekt hierbij zijn voet. De ouders van Esme hebben een verrassing… ze gaan als gezin gewoon naar Schotland toe.

Rory voelt zich schuldig en samen met Shaena wil hij een verrassing maken voor Esme. Hier doet Shaena een ontdekking waar ze graag verder mee wil.
Ook nu weer springen de vonken van Rory en Esme af, wat een leuk koppel is het.

Met z’n alle beleven ze een heleboel en vieren ze een onvergetelijke kerst. Shaena gaat ver in haar zoektocht, samen met Esme en Elle. Maar het heeft niet het gewenste resultaat. Maar kerst staat voor verrassingen en dingen waar we niet op berekend zijn… en dit gebeurd ook in dit verhaal! Heerlijk! Op naar deel drie.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *