Loft Books

North Ness Inn 1 – Leef, lach, loch – Vanessa Gerrits

Ik mocht voor LoftBooks dit eerste deel in de North Ness Inn serie lezen van Vanessa Gerrits. Ik wil de uitgever bedanken voor de EPUB.

Gegevens van dit boek:

Titel: Leef, Lach, Loch
Auteur: Vanessa Gerrits
Uitgever: LoftBooks
EPUB
ISBN: 9789047205562

Korte samenvatting:

Met haar drieëntwintig jaar is Esme aan de oude kant voor een eerstejaars student – haar (inmiddels ex) bad boyfriend had een stokje gestoken voor haar studieplannen. Na hun breuk begint Esme eindelijk aan haar droomstudie: toerisme. Ze is helemaal klaar voor een stage op een zonnige vakantiebestemming, maar dan vallen haar plannen in het water. Letterlijk. De enige stageplaats die nog over blijkt, is een Schotse herberg in de buurt van Loch Ness. Vastberaden er het beste van te maken vertrekt Esme naar het druilerige Drumnadrochit. Wanneer Esme de aantrekkelijke, wat norse herbergier Rory dan eindelijk ontmoet, blijkt ook nog eens dat hij helemaal niet op een stagiair zit te wachten. Maar Esme geeft zich niet gewonnen en vecht, gesteund door collega’s, voor haar stageplekje. En wie weet, misschien valt die Rory ook nog mee…

Wat vond ik ervan?:

De cover van dit E-book sprak me enorm aan. Maar ook de flaptekst. Het voelde meteen al als een lekker feelgood verhaal.

We lezen dit verhaal vanuit Esme, zij gaat een stage volgen voor haar studie. Helaas is dit niet een tropische zonnig oord waarop ze gehoopt had. Ze vertrekt naar het koude regenachtige Schotland. Ze houdt de mensen waar ze van houd voor de gek, ze vertelt dat ze naar Egypte gaat. Want ze heeft het gevoel gefaald te hebben.

In Schotland leert Esme allemaal nieuwe mensen kennen. En dan niet te vergeten haar stagebegeleider. Daar zou ze wel een beschuitje mee willen eten. Maar dit mag niet, dit kan niet vindt ze. Maar verliefde mensen, we weten het allemaal.. het is moeilijk om dit verborgen te houden. En als het eenmaal raak is tussen Esme en Rory is de chemie heerlijk cliché. Ik heb enorm genoten van deze feelgood en heb de schrijfstijl van Vanessa als heel prettig ervaren.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *