Uitgeverij Volt

Het geheim – Elle Kennedy

Ik mocht voor Uitgeverij Volt ‘het geheim’ van Elle Kennedy lezen. Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen en ze stelt me nooit teleur. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Het geheim
Auteur: Elle Kennedy
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s: 413
ISBN: 9789021419176

Auteur:

Elle Kennedy is een Canadese bestsellerauteur van hedendaagse romantiek en romantische spanning. Ze heeft boeken gepubliceerd bij Harlequin Enterprises, New American Library, Berkley en Entangled Publishing. Ze ontving haar B.A. in het Engels van de York University in 2005.

Korte samenvatting:

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.
Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Wat vond ik ervan?:

Wat een heerlijk boek om weer te mogen lezen. Dit is een tweede deel in een serie van Elle Kennedy. En hij stelt je niet teleur.

Vanaf het begin slaan de vlammen uit de pan bij zowel Jake als Brenna. En hoe je het ook wend of keert het kat en muis spel gaat weer starten. Nu zul je je misschien afvragen; gaat dat dan nooit vervelen? Nee, mij niet. Soms in zo’n boek tussendoor echt een verademing. Niet nadenken en lekker in het leven van iemand anders duiken. Ik heb geregeld met een glimlach zitten lezen. De humor die in deel 1 al om de hoek kwam kijken wordt in deel 2 zeker weten weer gebruikt.

We zien verschillende personages terug van ‘ De Jacht’. Dus het voelt zeker als lezer als een soort van thuis komen. Je hoeft niet veel moeite te doen om terug te denken aan de personages om ze je weer voor de geest te halen.

Brenna is een sterke vrouw, maar met zeker ook wel een kant die ze niet snel wil laten zien. Kan Jake haar vertrouwen winnen en krijgt hij deze kant van Brenna te zien?
Het feit dat Jake voor een hockeyteam speelt waarvan de coach de rivale is van de vader van Brenna zorgt voor nog meer amusement in dit verhaal. Heerlijk die rivaliteit.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *