Uitgeverij Wensboeken

Wintermaan – Wendy Louise

Ik kreeg nadat ik met Wendy Louise op instagram in contact was gekomen zowel Zomerster als Wintermaan van haar opgestuurd. Met een leuke persoonlijke noot op de eerste pagina. Dankjewel Wendy voor beide boeken šŸ™‚

Gegevens van dit boek:

Titel: Wintermaan
Auteur: Wendy Louise
Uitgever: Wensboeken
Aantal pagina’s paperback: 248
ISBN: 9789082908787

Auteur:

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de hit-roman ‘Ik wil jou(w) baby!’
Haar smeuĆÆge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor op vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Korte Samenvatting:

De Happymoon animadores zijn terug! Dit keer volg je hun belevenissen op het Canarische eiland, Lanzarote.

Marlou Hennes vertrekt naar het Canarische eiland, Lanzarote. Samen met haar teamgenoten, Moises en Tess, werkt zij hier een winter lang als animadora. In Club Carmena leert Marlou Dani kennen. Ze valt halsoverkop voor de lekkere LanzaroteƱo. Houdt hun liefde stand of vormt zijn werk als dj een probleem? De drie vrienden besluiten mee te dingen naar de titel “Beste entertainmentteam van Lanzarote”. Het gekonkel rondom de wedstrijd zorgt echter voor onrust binnen de vriendschap. In het licht van de Wintermaan ziet alles er weer rooskleurig uit. Zelfs bad boy Johnny heeft z’n leven gebeterd. Maar hoe oprecht is Johnny? En wint Club Carmena de felbegeerde titel? Een ding is zeker: na deze winter zal Marlou nooit meer dezelfde zijn.

Cover:

De cover laat een dame op de voorgrond zien. Achter haar zie je de zee en een mooie ronde maan. Ik vind dit een cover die zeker bij het eerder verschenen Zomerster past. Heel vrolijk en zeker een boek wat ik in de winkel op zou pakken.

Het verhaal:

Dit verhaal gaat over Marlou die samen met haar twee vrienden Moises en Tess naar Lanzarote vertrekt om daar de wintermaanden te gaan werken als animadora. Zij maken daar een switch van werkgever omdat ze het niet eens zijn met hoe er binnen Happymoon omgegaan wordt met klachten.
Ze hebben het alle drie enorm naar hun zin en halen alles uit de dag. Marlou maakt de nodige liefdes door in dit boek. Maar zit de prins op het witte paard er tussen?
Ze doen gedrieƫn ook mee aan een wedstrijd. Maar loopt deze wedstrijd wel zoals hij hoort te lopen?

Wat vond ik ervan?:

Dit verhaal bevat weer dezelfde humor als Zomerster. Geweldig hoe Wendy Louise dit neer zet!
De emoties in Wintermaan voelen weer echt aan en ik kan me goed inleven in de personen.

De personages zijn weer goed beschreven. Ik kan me van iedere een beeld maken. Het zijn mensen met emoties en een kat in het ‘nauw’ kan soms gekke sprongen maken šŸ˜‰
In dit deel van de seizoenenserie ontmoeten we nieuwe personages maar er komen ook personages uit Zomerster langs.

Het verhaal is te vergelijken met Zomerster. Maar dit maakt het niet direct voorspelbaar. Want ook hier gebeuren dingen die je niet verwacht.

Wendy Louise weet Lanzarote heel goed op de kaart te zetten in dit verhaal. Ik ben er zelf nog nooit geweest maar kan me door de details die het verhaal heeft wel goed een beeld maken van dit eiland.

Ik kan zeggen dat ik uitkijk naar het volgende deel in de seizoenenserie! Laat die humor van Wendy Louise maar komen šŸ˜‰

Leesfragment:

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden naar dit boek?
Lees dan zeker het inkijkexemplaar op bol.com


Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *