Uitgeverij Wensboeken

Lentezon – Wendy Louise

Ik had de eerdere boeken in de seizoenenserie van Wendy al gelezen en was dan ook zeer benieuwd naar het laatste deel in deze serie. Ik wil Uitgeverij Wensboeken bedanken voor het verzenden van het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Lentezon
Auteur: Wendy Louise
Uitgever: Wensboeken
Aantal pagina’s: 252
ISBN: 9789082908756

Auteur:

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de hit-roman ‘Ik wil jou(w) baby!’ Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens de gure winterdagen.

Korte Samenvatting:

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Wat vond ik ervan?:

Lentezon voelt als thuiskomen. We duiken weer in het leven van voor ons bekende animadora’s.
Mel die gelukkig is met Oliver haar Franse Friemel. Mandy die eindelijk haar geluk heeft gevonden bij de knappe cowboy Rafael. En zelfs Johnny is gelukkig met zijn Marlou.
Maar zal dit geluk blijven duren?

Ik kan je verklappen dat ze toch wel weer het een en ander voor hun kiezen krijgen als het op relatie gebied aankomt. Er zitten nog steeds slangen tussen de groep entertainers. En deze zorgen voor genoeg onrust. Heerlijk smullen weer dit hoor.

Ik was door de voorgaande delen al fan van de vlotte pen van Wendy. Wanneer je eenmaal de eerste zin gelezen heb wordt je helemaal in het verhaal gezogen waardoor je alles en iedereen om je een vergeet. Een heerlijke feelgood.

De verhalen van deze schrijfster zijn doordrenkt van humor met soms een sarcastisch randje. Ik kan dat enorm waarderen. Het zorgt voor een bepaalde luchtigheid in het verhaal, waardoor het makkelijk te lezen is.

In dit deel lees je wel naar het einde toe dat het een slotdeel is van deze serie. Alles lijkt op zijn pootjes terecht te komen. Het is een mooi einde van de seizoenenserie die Wendy Louise heeft geschreven.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *