Uitgeverij Zomer & Keuning,  Zomer & Keuning

Bikini´s & Kites – Anja Janssen

Toen ik de oproep voorbij zag komen van deze feelgood wist ik; deze wil ik lezen. En wat vond ik het leuk toen ik de mail kreeg van de uitgever dan ik uitgekozen was om mee te lezen in de blogtour. Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Bikini´s & Kites
Auteur: Anja Janssen
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina´s: 287
ISBN: 9789020550092

Korte samenvatting:

Op het strand van Domburg runt Bo de bikinishop van haar overleden oma. Wanneer Lars de winkel binnenstapt, is ze direct gecharmeerd van de aantrekkelijke kitesurfer. Enig nadeel: Lars is samen met zijn broer de eigenaar van de kitesurfschool naast haar winkel. Afgelopen winter probeerde diezelfde surfschool in een concurrentiestrijd de vergunning voor haar bikinishop tegen te houden. Bo’s bohemien levensstijl en Lars’ zakelijke aanpak botsen compleet. Kan er toch iets moois opbloeien tussen de twee?

Wat vond ik ervan?:

Bo runt haar bikinishop in Domburg, deze winkel was lange tijd van haar oma totdat deze kwam te overlijden. Wanneer Lars in de winkel komt voelt Bo meteen de vonkjes van hem afspatten. En ik kan je vertellen als lezer merk je de chemie tussen deze twee ook meteen op. Helaas blijkt Lars samen met zijn broer Harm de kitesurfschool te runnen die naast haar shop ligt. Bo en Harm zijn niet bepaald vrienden nadat deze laatste heeft geprobeerd om de bikinishop te ontdoen van een vergunning. Maar hoe dan ook Lars en Bo blijven elkaar zien en de chemie loopt alsmaar op.

Wauw, wat een heerlijke feelgood. Als je het mij vraagt bevat het alle ingrediënten die een feelgood nodig heeft. Allereerst krijgen we al vrij snel te maken met een bepaalde aantrekkingskracht tussen de hoofdpersonages. Beide hebben ook wel het een en ander meegemaakt en dat maakt ze tot de personen die ze zijn. De andere bewoners van Domburg zorgen voor een aanvulling aan het geheel.

Janssen weet me met dit verhaal te boeien. Het is zo´n heerlijk verhaal dat je wilt blijven lezen. Ik vond het dan ook jammer dat er een einde kwam aan dit verhaal en hoop op snel nieuw werk van dit talent.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *