Uitgeverij Zomer & Keuning,  Zomer & Keuning

Sex/life – B.B. Easton

Ik werd door Uitgeverij Zomer & Keuning benadert of ik mee wilde lezen in de blogtour van Sex/Life. Na het lezen van het persbericht was ik wel nieuwsgierig. Ik wil de uitgever bedanken voor de EPUB.

Gegevens van dit boek:

Titel: Sex/Life
Auteur: B.B. Easton
Uitgever: Zomer & Keuning
EPUB
ISBN: 9789020546088

Korte samenvatting:

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van… ‘Sex/Life’ van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf juni 2021 ook te zien als Netflix-serie!

Wat vond ik ervan?

De cover laat het torso zien van een atletische man. Dit is echt niet de doorsnee man die we allemaal kennen. Ik vind het een goede voorkant voor een boek zoals deze. Het is wel het beeld dat de meeste hebben bij het new-adult genre.

We lezen dit verhaal in dagboek vorm. Dat vind ik zelf altijd iets minder en ook nu merk ik tijdens het lezen dat het me enorm tegenstaat. Het is eenzijdige conversatie, met af en toe een chat tussen B.B. en haar beste vriendin. Alles krijgen we vanuit het punt van B.B gepresenteerd.

Het verhaal op zich is grappig. B.B. komt erachter dat haar man haar dagboek leest. Nu gaat ze een geheim dagboek opzetten om hem wat meer complimenteus en romantischer te maken. Want dat wil nog wel ontbreken in hun relatie.

Ik moet wel toegeven dat ik het een enorme omslag vind die B.B. ondergaat. Van al die ‘slechte’ jongens naar zo’n goede man als Ken. Ik kon me er in het begin niet zo in vinden. Want zoals de vertelster zichzelf neer zet is het nu niet het meest nette meisje en is wel in voor een goede beurt. Maar gaande weg merk je dat B.B. toch wel echt gevallen is voor de lieve sportieve Ken en dat ze een gevoel bij zichzelf ontdekt die ze niet bij alle andere mannen heeft gehad. Ik vond het een aardig boek om te lezen. Ik ben wel benieuwd geworden naar de serie nu.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *