Billy Bones,  Uitgeverij Billy Bones

Oma Knetter – Winter & Wonder – Sophy Henn

Toen wij deze titel zagen wisten we, dit boek willen we lezen. Wij willen Uitgeverij Billy Bones dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Oma Knetter – Winter & Wonder
Auteur: Sophy Henn
Uitgever: Billy Bones
Aantal pagina’s: 152
ISBN: 9789463850476

Korte Samenvatting:

HOI! Ik heet Jet. Ik ben 7¾ en ik heb een knettergekke oma: Oma Knetter. De Winter Wonder talentenjacht is in de stad en iedereen kijkt ernaar uit. Vooral Oma Knetter en haar beste vriend Bobby Warelief. Maar zullen de schijnwerpers Oma Knetter niet KNETTER-RAAR maken? En als ZIJ zich misdraagt, wie houdt er dan een oogje in het zeil?

Wat vonden wij ervan?:

Allereerst zijn wij alweer helemaal fan van deze cover. Heerlijk met die kleurtjes en Oma en Jet op de voorgrond. Britt is meteen met het boek gaan zitten om erin te lezen.

Het boek bestaat uit hoofdstukken en ieder hoofdstuk wordt leuk aangegeven met illustraties en tekst. Echt een vrolijk boek om naar te kijken. In het verhaal worden verschillend lettertypes gebruikt, voor ons in het begin wennen maar gaandeweg het verhaal zien we het niet eens meer.

We lezen over Jet, haar vader en moeder, broertje Jonas. Maar de hoofdpersonage is toch wel Oma Knetter. Wat een shine-vrouw. Altijd een glimmertje hier en een glimmertje daar. Nooit op de achtergrond, deze vrouw wil gezien worden. Ondanks dat illustraties in zwart, grijs en roze zijn kun je toch aan oma zien dat ze apartere kleding draagt. Ook spelen de vriendjes van Jet, Maartje en Ward.
De humor in dit boek zorgt geregeld voor een glimlach rond de mond van Britt.

Dit avontuur gaat over de winter wonder talentenjacht waar meerdere mensen in de omgeving van Jet aan mee gaan doen. Dit zorgt voor een leuke competitie. Een heerlijk boek.

Op de achterkant wordt het boek in drie woorden beschreven. Billy Bones beloofd ons humor, kattenkwaad en lekker lezen. En wij kunnen zeggen dat dit echt de omschrijving is. Een heerlijk boek!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *