Books & Butterflies

Kerst op afstand – Claudia Vanzegbroeck

Ik kreeg een persbericht van uitgeverij Books & Butterflies of ik de novelle van Claudia Vanzegbroeck wilde lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor de ePub

Gegevens van dit boek:

Titel: kerst op afstand
Auteur: Claudia Vanzegbroeck
Uitgever: Books & Butterflies
epub
ISBN: 9781393866015

Korte Samenvatting:

Chloë gaat een andere kerstperiode tegemoet dan ze had verwacht. Ze kan niet bij haar ouders op bezoek en heeft zich erbij neergelegd dat het eenzaam zal zijn dit jaar. Tijdens haar zoektocht op het internet naar een nieuwe dierenvriend wordt ze betoverd door een paar hondenogen dat ze maar niet uit haar hoofd kan zetten. Ze haast zich naar het asiel om de lieve hond te adopteren en opnieuw botst ze op een paar prachtige ogen: die van Michael… Maar liefde in deze bijzondere tijden kan niet. Of wel?

Wat vond ik ervan?:

Een echt verhaal van deze tijd. Een kerst waarin je concessies moet maken. Je niet naar je hoogbejaarde ouders kunt vanwege een virus. Chloë heeft een half jaar geleden haar lieve hond moeten laten inslapen. Zij wil weer iemand om zich heen en gaat op internet op zoek naar een nieuwe dierenvriendje. Zij vindt in Miele haar vriendje, al is het dan met gebruiksaanwijzing.

Een echt liefde op het eerste gezicht verhaal. En dan heb ik het niet alleen over de hond en zijn baasje. Maar ook de ogen van Micheal krijgt Choelle niet meer uit haar hoofd.

Een leuk, vrolijk verhaal om te lezen. Door de grote van deze novelle niet echt een boek met diepgang maar dat wil niet zeggen dat je niet lekker kunt weg zwijmelen bij de liefde die opbloeit.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *