Books & Butterflies

Valentijn met twee – Diverse auteurs

Ik kreeg van Uitgeverij Books and Butterflies een persbericht over de verhalenbundel ‘Valentijn met twee’. Ik ben altijd wel in voor romantische verhalen en heb dan ook direct aangegeven dit te willen lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: Valentijn met twee
Auteur: Kaat de Kock, Claudia Vanzegbroeck, Alex Peeters, Cecile Koops en Isabelle Paz Soldan
Uitgever: Books and Butterflies
Epub
ISBN: 9781393616900

Korte samenvatting:

Valentijn met twee is een heerlijke verhalenbundel geschikt voor elk moment. Een extra beetje liefde kan iedereen gebruiken! Vijf kortverhalen nemen je mee in alle aspecten van de liefde. 

Wat vond ik ervan?:

Dit is de tweede bundel die ik mag lezen voor Uitgeverij Books and Butterflies. Deze bundel bevat vijf korte verhalen die allemaal de liefde als hoofdthema hebben.

De verhalen laten zich makkelijk lezen. Er wordt een kleine inleiding gegeven waarin je kennis maakt met de personages van je kort verhaal en dat loopt het als het ware vanzelf.

Ik als enorme fan van romantische verhalen heb genoten van elk verhaal. Ze lopen niet allemaal ‘ze leven lang en gelukkig’ af, maar toch voel je de liefde stromen. Ik vind het dan ook fijn dat er gekozen is voor niet alleen rozengeur en maneschijn verhalen, maar dat het ook wel eens mis kan gaan.

Enige minpuntje wat ik kan geven is dat ik van sommige verhalen wel wat meer had willen lezen… maar tja… het is niet voor niets een korte verhalenbundel ;).

Dus ben je een enorme fan van romantische verhalen dan zeker deze bundel lezen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *