Books & Butterflies

Sugar Rush- Sandra J. Paul

Ik mocht meelezen in de blogtour van Uitgeverij Books & Butterflies. Zij gaven de novelle uit van Sandra J. Paul. Ik lees graag haar verhalen. Alleen nu laat ze een andere kant van zichzelf zien. Normaal schrijft ze namelijk thrillers. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Sugar Rush
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Books & Butterflies
Epub
ISBN: 9781393721598

Auteur:

Een duizendpoot. Is eigenaar van Uitgeverij Hamley Books. Sandra schrijft thrillers voor volwassenen en jeugd. En laat zich nu met deze novelle van een andere kant zien.

Korte samenvatting:

Vier vuurrode enveloppen liggen op de keukentafel wanneer hij die avond thuiskomt. Genummerd, met zijn naam in hoofdletters erop geschreven, en het tijdstip waarop hij ze mag openen. Hij probeert zich te herinneren of hij zijn eigen verjaardag toevallig is vergeten, wat niet zo is. Het is ook geen Valentijn of een andere idiote feestdag voor verliefden. Hij opent de eerste envelop met bevende vingers, en leest de korte tekst: Ik heb zin in een Sugar Rush. Jij ook? Hij staat verstomd. Hij herkent haar handschrift. Maar nee, zij toch niet? Dat kan niet, zij is wel de laatste aan wie hij denkt. Maar wat als zij het toch is? Hij reikt naar de tweede envelop. Het spel is begonnen.

Wat vond ik ervan?:

Een roman die voor mijn gevoel begint met een bepaalde spanning. Van wie zijn die enveloppen die op het aanrecht liggen. Hij herkent het handschrift, nee het zou toch niet?

Heerlijk hoe Sandra me op deze manier al in haar verhaal getrokken krijgt. Tot op zekere hoogte blijft het gissen van wie de enveloppe komen, wat het wel heel leuk maakt. Ook de manier van denken van Leon zorgt ervoor dat ik met een grijns zit te lezen.

Jammer dat deze novelle maar 35 pagina’s telt. Sandra van mij mag je een langere schrijven hoor, zal hem zeker lezen.
Ik heb enorm genoten van deze novelle. Romantiek met een vleugje spanning.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *