De Crime Compagnie

De engel van Sevilla – Marelle Boersma

Ik ben fan van de thrillers die bij De Crime Compagnie uitgegeven worden. Ik wil ze bedanken voor het recensie-exemplaar van ´De Engel van Sevilla´.

Gegevens van dit boek:

Titel: De engel van Sevilla
Auteur: Marelle Boersma
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina´s: 331
ISBN: 9789461096906

Korte samenvatting:

Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat hun liefde geheim moet blijven geeft een extra spanning aan hun relatie. Dan valt er een dode in het resort. Als blijkt dat het geen natuurlijke dood was, beseft Sascha dat er iets gruwelijk mis is.

Wat vond ik ervan?:

Sascha woont en werkt in Spanje. Zij werkt in een resort in de zonnige stad Sevilla. Ze hebben de zorg over oudere mensen die hun laatste jaren willen slijten in het Spaanse zonnetje. Joost is Sascha´s baas maar er bloeit meer op tussen deze twee personages. Maar hun liefde moet voor het personeel en de bewoners geheim blijven. Dit zorgt ook wel weer voor een beetje spanning in hun relatie. Wanneer Sascha heen en weer vliegt naar Nederland om nieuwe bewoners op te halen valt er in het resort een dode. Er wordt gezegd dat het hier gaat om een natuurlijk dood, maar Sascha´s geweten knaagt. Want deze persoon was alles behalve aan haar laatste reis bezig toen ze naar Nederland vertrok. Sascha gaat steeds meer beseffen dat er hier meer aan de hand moet zijn.

Een thriller die bol staat met personages die allemaal hun eigen mening hebben en al snel een eigen onderzoeksteam gaan opzetten. Wat heb ik genoten van Dollie, Els en Maria. Precies de goede combi van karakters om heerlijke dialogen te kunnen vormen.

De spanning van de doden die in het resort vallen bouwt zich steeds meer op. Wie is het die door de gangen dwaalt en niet helemaal eerlijk is.

De verdenkingen vliegen over en weer en als lezer ga je er helemaal in mee. Want dat er iets niet klopt dat wordt al snel duidelijk. Voor mij bleef het lang onduidelijk wie de dader is, maar toen ik hier achter kwam vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Ik heb genoten van deze thriller!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *