De Crime Compagnie

Julia Menken – De onbekende man – Chantal van Mierlo

Ik ontving van Uitgeverij De Crime Compagnie het derde deel in de reeks waarin Julia Menken de hoofdrol speelt. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: De onbekende man
Auteur: Chantal van Mierlo
Uitgeverij: De Crime Compagnie
Aantal pagina´s: 359
ISBN: 9789461095893

Korte samenvatting:

Hoewel de spoken uit haar verleden niet rusten, heeft Julia alles redelijk onder controle. Tot haar baas haar op een actuele zaak zet: de vermissing van een kind. Julia moet samenwerken met een nieuwe collega, Charlotte, maar ziet dat helemaal niet zitten. Langzaam maar zeker verliest Julia de grip op zowel haar eigen leven als de zaak.

Wat vond ik ervan?:

Wat heerlijk om een derde deel te mogen lezen met Julia Menken in de hoofdrol. Een personage met een gigantische eigen wil waardoor ze soms wat bot overkomt maar zeker een vrouw met een hart van goud.
We gaan in dit derde deel door waar we in deel twee gestopt zijn. Julia woont samen met Maarten en haar zoon. Maar demonen uit het verleden weten haar toch weer te vinden en haar leven weer tot een uitdaging te maken.

We krijgen weer te maken met een kindermoord. En helaas blijft het niet bij een. Julia werkt samen met Charlotte, waar het in het begin niet helemaal lekker liep vinden de vrouwen gaandeweg het verhaal hun draai.

Dit laatste deel is beklemmend spannend. Het zorgt meerdere keren ervoor dat ik op het puntje van mijn stoel ben gaan zitten. Van Mierlo schrijft op een manier de me van a tot z weet te boeien. Ik bijt me vast in het verhaal want ik wil weten hoe het precies in elkaar steekt.

Je zou dit derde deel net als het voorgaande los kunnen lezen, maar neem van mij aan dat de drie delen samen toch wel voor een fijne spannende serie.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *