Gottmer Uitgevers

Bunnie vs Monkie en de supersonische maki! – Jamie Smart

Toen wij zagen dat er een vierde deel in deze reeks uitkwam, waren we direct enthousiast. Dit boek krijgt sowieso een ere plek omdat Britt haar quote op de achterkant staat. Uitgeverij Gottmer bedankt voor dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Bunnie vs Monkie en de supersonische maki!
Auteur: Jamie Smart
Uitgever: Gottmer
Aantal pagina´s: 219
ISBN: 9789025778422

Korte samenvatting:

In het vierde deel van de populaire serie ‘Bunnie vs Monkie’ van Jamie Smart, ‘Bunnie vs Monkie en de supersonische maki!’, leren Bunnie en zijn vriendjes een nieuwe vriend beter kennen. Met haar ongekende snelheid zorgt Kami de maki voor chaos in het bos, waar het door toedoen van Monkie en geniale uitvinder Stinkie het stinkdier al niet bepaald rustig was. Zal Kami zich aansluiten bij team Bunnie of team Monkie? En wat voor duistere plannen heeft Stinkie in petto?
‘Bunnie vs Monkie’ is een krankzinnig grappige serie strips van de Britse auteur en illustrator Jamie Smart. De avonturen van Bunnie en Monkie zijn te lezen in compacte graphic novels vol korte strips. Laat dit maffe duo en hun vriendjes je hart veroveren met hun bizarre plannen om het bos te beschermen en de wereld te verovere

Wat vonden wij ervan?:

De gele kaft trekt direct je aandacht. Ik moet sowieso bekennen dat de kleuren die de boeken iedere keer weer hebben zorgen dat ze opvallen tussen alle boeken. Dat is zeker een pluspunt.

Op de cover zien we Bunnie, Monkie en wat wij denken de Maki. We zijn direct benieuwd naar dit nieuwe verhaal.

We duiken weer lekker in de avonturen met Bunnie en Monkie. We zitten direct weer in het verhaal door de pakkende graphics en de korte teksten. Dit maakt dat je dit boek makkelijk eens tussendoor oppakt, een paar strips leest en weer verder gaat met wat anders. Deze boeken zijn als je het mij vraagt heel toegankelijk, zeker ook voor kinderen die niet zo graag lezen. De tekeningen geven veel weer en de tekst zorgt voor een geheel. Zoals je al merkt zijn wij lovend over deze reeks. Britt haar quote staat op dit laatste deel en dat maakt dat deze zeker in de spotlight staat bij ons thuis.

De strip van de donut is Britt haar favoriet. Zij vindt een donut op zijn tijd wel erg lekker en in dit avontuur van Bunnie en Monkie vliegen ze om je oren.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *