Hamley Books

Hamley in de magische bibliotheek – Sandra J. Paul

Yes, weer een avontuur van Hamley. Britt en ik willen Hamley Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van het boek:

Titel: Hamley in de magische bibliotheek
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina’s:
ISBN: 9789464661385

Korte samenvatting:

Hamley wordt door haar baasje Betty meegenomen naar de plaatselijke bibliotheek. Daar maakt ze kennis met Odin, de zwarte bibliotheekkat. Net als Hamley kan Odin ook begrijpen wat mensen zeggen. Odin vertelt haar dat alle magische zwarte katten bij volle maan samenkomen in de bibliotheek.

De volgende nacht gaat Hamley samen met haar moeder op pad, en ontdekt ze in de magische bibliotheek het goed verborgen geheim van alle zwarte katten. 

Wat vonden wij ervan?:

En ja hoor, we mogen weer duiken in een avontuur samen met Hamley het avontuurlijke katje. Zoals we van eerdere delen weten is Hamley een bijzondere kat. Zij is zwart van kleur en heeft groene ogen en net als haar mama Kat kan zij verstaan wat dieren en mensen zeggen.

Op een dag mag Hamley mee naar het werk van haar baasje Betty. Zij werkt in een bibliotheek. Kleine Hamley kijkt haar ogen uit. Wauw, wat staan hier veel boeken zeg. Zij ontmoet tijdens dit bezoekje de bibliotheekkat Odin. Net als Hamley kan hij ook begrijpen wat mensen zeggen. Odin nodigt haar uit om nog eens op bezoek te komen.
Wanneer het dan volle maan is mag Hamley met mama Kat mee naar de bibliotheek. Ze is heel erg nieuwsgierig wat ze hier gaan doen. Gaandeweg de avond komt Hamley erachter dat er een verborgen geheim schuilt onder alle zwarte katten.

Een heerlijk avontuur van Hamley waar zij aan het eind omringd is met boeken. Iets waar Britt en ik ook heel blij van worden. De nieuwe personages die we in dit boek leren kennen hebben allemaal weer een sterke persoonlijkheid en hierdoor lekker uniek. Dat maakt voor ons de verhalen van Hamley altijd zo leuk. Sandra weet ‘levensechte’ personages neer te zetten en hierdoor laat het verhaal zich makkelijk lezen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *