Hamley Books

In het duister – Tamara Arts

Ik mocht voor Uitgeverij Hamley Books mee lezen in de blogtour rondom de Young adult van Tamara Arts. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: In het duister
Auteur: Tamara Arts
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina’s: 302
ISBN: 9789463967686

Auteur:

Tamara Arts (2000) schrijft al haar hele leven verhalen en is sinds 2017 boekblogger. Na twee jaar een eigen correctiebedrijf gehad te hebben, studeert ze nu diergezondheid & management. In het duister is haar debuut.

Korte samenvatting:

Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze daar arriveren, loopt niets zoals gepland.

Een storm dwingt hen om binnen te blijven. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen.

Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim.

Wat vond ik ervan?:

Allereerst moet ik te kennen geven dat de cover me al enorm aantrok. Het huis wat niet helemaal te zien is doet griezelig aan.

Vanaf de eerste bladzijdes weet Tamara me in het verhaal te trekken. Ze heeft een prettige schrijfstijl waardoor ik het als fijn ervaar om dit verhaal te lezen.

We lezen over een groep vrienden die op vakantie gaan samen. Onder deze groep bevinden zich twee koppels. Ze kennen elkaar allemaal van school en er is een leuke vriendschap ontstaan. In het huis waar ze verblijven lijkt het vanaf het allereerste moment erop dat ze niet maar met zijn vijven daar zijn. Maar daar de meeste onder de vrienden toch wel nuchter zijn van karakter geven ze er geen gehoor aan. Totdat het niet meer te ontkennen is dat er hier meer speelt.

De spanning die Tamara erin weet te vermengen zorgt er voor dat ik soms verwonderend lees, wat een fantasie heeft deze vrouw om dit allemaal in een verhaal te stoppen. Ik zelf geloof in het bovennatuurlijke dus ik heb enorm van dit verhaal gesmuld.

Het einde geeft een mooie afsluiting aan het verhaal. Je moet het echt lezen wil je snappen wat ik hiermee bedoel. De puntjes worden echt op de i gezet. De puzzelstukjes vallen in elkaar.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *