AW Bruna Uitgevers

Moose Springs 1 – Droomvakantie – Sarah Morgenthaler

Toen ik het persbericht voorbij zag komen van een romantische serie was ik meteen op. Zowel de covers als de flapteksten spraken me enorm aan. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Droomvakantie
Auteur: Sarah Morgenthaler
Uitgever: AW Bruna
Aantal pagina’s paperback: 398
ISBN: 9789400513198

Auteur:

Sarah Morgenthaler is geoloog en een enthousiaste wetenschapsnerd. Ze heeft en asielkind, pitbull Sammy. Als ze niet aan het schrijven is, dan maakt Sarah graag wandeltochten door de nationale parken, samen met haar man. Ze was twee keer een Golden Hearst Finalist en won de NOLA STARS Suzanna’s Award voor haar romantische fictie.

Korte samenvatting:

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek… Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska. 

Wat vond ik ervan?:

Welkom in Moose Springs, Alaska! Ik was erg benieuwd naar dit eerste deel. Op social media zag ik al veel goede positieve recensies voorbij komen. Maar ik moet het dan toch altijd ook met ‘ eigen ogen’ zien.

We lezen dit verhaal vanuit Zoey en Graham. Zoey komt samen met haar vriendin Lana naar Moose Springs. Ze heeft erg hard moeten sparen en wil er de vakantie van haar dromen van maken. Haar to-do list is dan ook lang en ze wil graag alle tijd die ze hier is benutten. Echter begint haar vakantie al niet heel gelukkig en gaandeweg het verhaal heb je het gevoel dat deze droomvakantie in duigen lijkt te vallen.
Graham woont in Moose Springs, heeft daar zijn eigen eetcafé en is erg gesteld op het wel en wee van zijn mooie dorp. Hij staat dan ook totaal niet te springen om alle passanten die voorbij komen om het leven van Alaska te beleven. Totdat er in zijn café een meisje met bril rustig een boek zit te lezen.

Je merkt al snel dat er tussen Graham en Zoey meer is. Echter heeft Graham de regel dat hij niet date met passanten, die gaan namelijk weer weg en kunnen dan zijn hart breken. Maar wat een strijd moet Graham met zichzelf strijden om zijn gevoel toe te laten.
Graham en Zoey kunnen het goed met elkaar vinden. Ze genieten van hun momenten samen en willen er niet een label aanhangen. Iedereen om hun heen heeft in de gaten dat de twee om elkaar heen draaien hoe goed ze ook hun best doen.

Een heerlijke eerste deel in deze serie. Een boek vol humor en natuurlijk liefde. Laat dat tweede deel maar komen!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *