Uitgeverij Volt

Liefde of lust – Vi Keeland

Ik mocht voor Uitgeverij Volt de new adult Liefde of Lust lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Liefde of lust
Auteur: Vi Keeland
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 334
ISBN: 9789021420929

Korte samenvatting:

Als Natalia en Hunter elkaar ontmoeten op een bruiloft, is het lust op het eerste gezicht. Maar Natalia heeft veel te knappe mannen met een groot ego zoals Hunter al een tijdje afgezworen. Aangezien zij in New York woont en hij in Californië, is het gelukkig niet al te moeilijk om bij hem uit de buurt te blijven. Bovendien geeft ze hem bij het afscheid een verkeerd telefoonnummer.

Wat vond ik ervan?:

We leren Natalia, Nat voor vrienden kennen tegelijkertijd als Hunter. Beide zijn ze op de bruiloft van hun beste vrienden. De chemie tussen deze twee spat van de regels af. Het is voor de lezer die van feelgood houdt echt een genot. We lezen vanuit beide perspectieven. We leren hierdoor de personages goed kennen. Wat zeker een aanvulling is op het karakter van de personen.

Ook al is het een new adult, toch zit er een dieper randje in het verhaal. Hunter leeft zijn leven niet optimaal. In het begin is het niet helemaal duidelijk waarom hij de boot afhoud. Maar dit krijg je met terugblikken naar het verleden wel steeds duidelijker.

Natalia heeft de voogdij over haar stiefdochter. Ik vind hoe deze relatie zich verdiept gedurende het verhaal heel fijn. Nat heeft toch wel behoorlijk wat tegenslagen gehad in haar leven waardoor ze mensen niet al te dichtbij laat komen.

Ik heb al eerder boeken van Vi gelezen. Dit boek voelt weer fijn, de schrijfstijl is erg prettig. Aan het einde van het verhaal weet je precies hoe het zit met de personages en het eindigt fijn. Maar zeker een aanrader!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *