Uitgeverij Zomer & Keuning

Layla – Colleen Hoover

Ik mocht voor Uitgeverij Zomer & Keuning het nieuwste boek van Colleen Hoover lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Layla
Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s paperback: 320
ISBN: 9789020541694

Korte samenvatting:

Leeds is ervan overtuigd dat hij de rest van zijn leven met Layla zal zijn, maar dan belandt ze in het ziekenhuis met hersenletsel. Ze verandert zo dat hij zich niet meer met haar verbonden voelt. Dan ontmoet hij Willow en langzaam wordt hij verliefd op haar. Hiermee brengt hij echter Layla in gevaar. Hij moet kiezen, maar als hij de verkeerde keuze maakt, kan het voor hen alle drie verkeerd aflopen.

Wat vond ik ervan?:

Ik heb al vaker een boek van Hoover mogen lezen. Iedere keer weet ze me wel weer te intrigeren. Ik was dan ook enorm benieuwd naar dit verhaal.

We lezen dit verhaal vanuit Leeds. Hij speelt in een band en komt op een trouwfeest een vrouw tegen die hem direct opvalt. Zij dans totaal niet goed, maar iets in haar voelt dat hij zich verbonden met haar voelt. Vanaf het moment dat ze met elkaar in gesprek raken weet Leeds dit is de vrouw voor altijd.

Helaas gebeurd er iets waardoor Layla met hoofdletsel in het ziekenhuis beland, hij is de connectie met haar hierdoor kwijt. Dan ontmoet hij Willow, hij wordt langzaamaan verliefd op haar en brengt Layla in gevaar. Hij moet kiezen. Maar wat is de juiste keuze?

Nou zeg, wat heeft Colleen weer een huis van een verhaal in dit boek gestopt. Wanneer je jezelf eenmaal onderdompelt in haar verhaal wil je door, het is zo fascinerend dat ik het met moeite uit mijn handen kon leggen. Het verhaal slurpt je op, je bijt je erin vast want je wilt ook weten hoe het precies zit.

Een leuk niet standaard roman, ik heb er in ieder geval van genoten. Het paranormale thema wat Colleen erin verwerkt heeft trekt me sowieso wel. Er gebeurd veel in het verhaal, maar alles zo uitgewerkt dat het voor de lezer zeker duidelijk is. Iedere keer weet Colleen Hoover me te verrassen en dat is zeker met die verhaal ook weer gebeurd.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *