Uitgeverij Zomer & Keuning,  Zomer & Keuning

Brightside Cove 1 – De eerste gasten in Brightside Cove – Cathy Bramley

Via social media kwam er een oproep om je op te geven voor een serie te lezen van Uitgeverij Zomer & Keuning. Na het zien van de covers en een gedeeltelijke flaptekst, wist ik deze serie wil ik graag lezen. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor de epubs.

Gegevens van dit boek:

Titel: De eerste gasten in Brightside Cove
Auteur: Cathy Bramley
Uitgever: Zomer & Keuning
Epub
ISBN: 9789020542677

Korte samenvatting:

De Londense Nina heeft altijd gedroomd van een leven in de spotlight, maar helaas krijgt ze altijd de bij- en nooit de hoofdrol. Als haar personage in een bekende tv-serie overlijdt en Nina opeens toch in het nieuws komt met een reeks publieke blunders, slaat ze op de vlucht van de vasthoudende paparazzi. Ze vertrekt tijdelijk naar Devon om uit het zicht te blijven. Daar ontmoet ze een oude vriend die haar hulp wel kan gebruiken bij het starten van een eigen bedrijf. Brightside Cove bevalt Nina wel heel goed, maar kan ze haar acteerdroom zomaar vergeten? ‘De eerste gasten in Brightside Cove’ is het hartverwarmende eerste deel van Cathy Bramley’s feelgoodserie.

Wat vond ik ervan?:

Het eerste deel neemt ons mee door de ogen van Nina. Zij droomt haar leven lang al voor een leven in de spotlights. Wanneer er een einde komt aan haar personage in een ene serie weet ze dat er een ander weer staat te wachten. Of wacht? Toch niet! Wat een tegenvaller voor Nina. En wat heeft ze achteraf spijt over hoe ze dit allemaal heeft aangepakt.

Zodra Nina in de gaten krijgt dat het niet zo gaat zoals zij het gedacht had en haar manager haar op het hart drukt even weg te gaan uit Londen, besluit ze om naar haar broer Archie te gaan. Wanneer ze dan eindelijk bij haar broer aankomt komt Nina oog in oog te staan met de man waarop ze vroeger altijd verliefd is geweest. En tjonge wat heeft hij momenteel een puinhoop van zijn leven gemaakt.

Dit eerste verhaal vertelt ons hoe Nina niet nadenkt voor ze iets doet. Hoe lief ze is voor haar medemens. Maar vooral dat ze het hart op de goede plek heeft zitten. Ik vind haar een fijn personage. Ook de wat stuggere Theo is een personage die me fascineerd, ik ben dan ook enorm benieuwd hoe hij zich in deel twee van deze serie verder gaat ontwikkelen. Al met al kijk ik uit naar deel twee.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *