Uncategorized

Bolletje & Wolletje op kraamvisite – Sandra Holtman

Gegevens van dit boek:

Titel: Bolletje & Wolletje op kraamvisite
Auteur: Sandra Holtman
Aantal pagina’s: 32
ISBN: 9789464023411

Wat vonden wij ervan?:

Wat een verwennerij toen dit leuke kinderboekje bij ons op de deurmat viel. Er zaten ook extraatjes in de enveloppe waar Britt meteen fan van was. De boekenlegger wordt trouw gebruikt in dit boekje. En de ansichtkaartjes die erbij zitten gaan wij zeker in de toekomst verzenden. Zo lief! Op een van de kaartjes stond een persoonlijke berichtje voor Britt en mij, altijd erg fijn om te mogen ontvangen.

Wij vinden de cover mooi. Hij laat twee muisjes zien waarvan wij meteen denken dat het Bolletje en Wolletje zijn. In dit avontuur gaan ze op kraamvisite zoals de titel zegt en wat is het dan leuk om een beschuit met muisjes te zien.

Voorin het boekje staat een notitie bladzijde waar je kunt invullen aan wie je het boekje cadeau doet, wanneer deze baby geboren is en wie het weg geeft. Erg leuk dus om ook tijdens een kraamperiode aan iemand te overhandigen.

De muisjes worden beide voorgesteld. Erg leuk gedaan door de schrijfster met de blauwe en roze muisjes. Sowieso vinden wij de illustraties perfect passen bij dit verhaal. We gaan samen met de muizen op avontuur, ze zoeken een nieuw huisje. Bij verschillende mensen gaan ze aan de deur, maar er is geen plaats voor ze. Wel laten ze zien dat ze respect hebben voor andere en netjes zijn opgevoed. Het verhaal wordt op rijm aan ons voorgedragen. Erg leuk. Maar ook voor Britt maakt dat het lezen makkelijk. De illustraties zijn in mooie kleuren ingevuld. Het heeft een zachte uitstraling.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *