Uncategorized

Megan Goldin – De Escaperoom

Ik las De Escaperoom van Megan Goldin als e-book voor uitgeverij Ambo Anthos.    

Gegevens van dit boek:

Titel: De Escaperoom
Auteur: Megan Goldin
Uitgever: Ambo Anthos
Ebook
ISBN: 9789026346989

Korte samenvatting:

De opdracht is simpel: kom er levend uit. In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe. Wanneer de vier vast komen te zitten in een escaperoomlift gaat het verschrikkelijk mis. Ze worden gedwongen hun onderlinge wedijver opzij te zetten en gezamenlijk opdrachten uit te voeren om vrij te komen. Maar naarmate deze onheilspellender worden en er duistere geheimen bloot komen te liggen, wordt de stemming grimmiger. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar? De escaperoom biedt een vlijmscherpe blik op de meedogenloze strijd die zich binnen bedrijven kan afspelen achter de opgehouden schijn van samenwerking en collegialiteit.

De Cover:

De cover spreekt me enorm aan. Je ziet iemand door een deur kijken waardoor ik meteen wil weten wat er zich daar afspeelt. Die ogen, ik vind ze mysterieus waardoor ik meteen geinteresseerd ben naar het verhaal. Ik vind de cover heel mooi bij het verhaal aansluiten.

Wat vind ik? 

Wauw wat een lekkere pageturner is dit boek. De hoofdstukken verspringen van Sara Hall naar De lift. En uiteindelijk loopt het verhaal in elkaar over wanneer de puzzelstukjes in elkaar lijken te passen.

Een verhaal over ambitie en wat je hiervoor moet doen en laten. Een verhaal over liefde voor je familie. Kies je je werk boven je familie? Een verhaal over concurrentie op de werkvloer. Al deze facetten samen zorgen voor een spannend verhaal.

Leesfragment:

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden naar dit boek? Lees dan zeker het inkijk exemplaar op bol.com.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *