AW Bruna,  AW Bruna Uitgevers

Wildflower Summer – In jouw armen – Kelly Moran

Toen ik zag dat er een nieuwe reeks van Kelly Moran kwam was ik enthousiast en heb A.W. Bruna Uitgevers direct aangeschreven. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: In jouw armen
Auteur: Kelly Moran
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina´s: 352
ISBN: 9789400515192

Korte samenvatting:

Een eindeloze hemel, besneeuwde bergtoppen die glinsteren in de zon, wilde bloemenweides. Dit is wat Nate Roldan verwacht te zien als hij aankomt bij de Wildflower Ranch. Tegelijk weet hij zeker dat hij hier niet thuishoort. Met zijn motor en tatoeages is hij als een lelijke olievlek op deze prachtige, vredige plek. Maar dat lijkt Olivia Cattenach niet te deren. Nate is hier voor haar. Hij heeft Olivia’s broer voor hij stierf beloofd voor haar te zorgen. En Nate wil deze belofte nakomen. Ook al kost het hem zijn hart…

Wat vond ik ervan?:

Toen ik zag dat er een nieuwe reeks van Moran kwam was ik direct enthousiast. Ik heb van de Redwood Ridge reeks enorm genoten.

In in jou armen maken we kennis met Olivia Cattenach. Zij bestiert samen met haar tante en menig werklui de Wildflower ranch. Op een dag wanneer Olivia na een dag werken thuis komt zit daar een grote getatoeëerde gast aan tafel bij haar tante Mae aan tafel. Dit blijkt een mede dienaar te zijn die samen met haar broer Justin uitgezonden is geweest. Hij komt Olivia een brief brengen die Justin heeft geschreven en die hij aan haar moest geven mocht hij overlijden. Nate wil deze belofte maar al te graag nakomen voor Justin, maar hij weet niet wat hem allemaal overkomen gaat.

Ik kan weer heerlijk achterover in mijn stoel gaan zitten wanneer ik de eerste woorden van deze roman tot mij neem. Ik merk meteen dat de schrijfstijl van Moran me weer helemaal mee neemt. Ik zie de ranch voor me en kan me de mensen heel goed voor de geest halen door de beeldende woorden die de schrijfster mij schetst. Tussen Nate en Olivia is er direct een soort van elektriciteit. Beide weten niet goed wat ze hiermee aan moeten en gaandeweg het verhaal gaat dit zijn eigen leven lijden. Echter voelt Nate zich nog altijd bezwaard, hij was erbij toen Justin stierf en geeft zichzelf hier de schuld van.

Olivia is een vurig karakter dat door de harde lessen van haar leven weet wat ze wilt en waar ze voor staat. En als deze kleine rooie iets voor ogen heeft dan gaat ze er ook voor. Hier kun je als lezer heerlijk van meegenieten. Ze probeert laagje voor laagje van de grote getatoeëerde Nate af te pellen om te komen tot de persoon die hij eigenlijk is. Als iemand in dit verhaal een groei doormaakt dan is dat Nate wel.

Er gebeurt het een en ander in het verhaal en Nate is menigmaal de reddende engel. Hij verdient hierdoor heel veel respect van de andere personages in dit verhaal. Alleen zijn eigen respect is hij gaandeweg het leven verloren. Zal die kleine rooie dat bij hem weer aangewakkerd krijgen?

Een heerlijke eerste deel van een reeks waar het elkaar opzoeken en ontdekken wat er is vooraan staat. Ik ben benieuwd wat het volgende deel ons te bieden heeft.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *