Dutch Venture Publishing

Er was eens … het hart van een schurk – verschillende auteurs

Ik mocht voor Dutch Venture Publishing mee lezen in de blogtour rondom de verhalenbundel ‘Er was eens… het hart van een schurk’. Tot mijn grote vreugde won ik een fysiek exemplaar via een winactie van de uitgeverij. Ik wil ze dan ook bedanken.

Gegevens van dit boek:

Titel: Er was eens … het hart van een schurk
Auteur: Cathinca van Sprundel, Miranda Peters, Marijke F. Jansen, Sandra J. Paul, Suzanne Peters
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Aantal pagina’s paperback: 260
ISBN: 9789492585677

Korte samenvatting:

Er was eens… een grote groep helden. Maar hoe zit het met de slechteriken? Laat je meevoeren naar werelden waar de doden herrijzen, Doornroosje duisterder is dan je denkt, internettrollen de mensen het leven zuur maken, het peperkoekhuisje een andere betekenis krijgt en de zeeheks ook een hart heeft.

Wat vond ik ervan?:

Vijf sprookjes, vijf schurken. We krijgen deze bundel voor geschoteld vanuit de persoon die er niet zo goed vanaf komt. Degene die verbannen worden of die niet er toe doen. Ik vind het leuk om ook eens vanaf deze kant te lezen. En hoe mooi past de titel van deze bundel er dan bij. Het hart van een schurk.. ja na het lezen van de verhalen weet je dat deze er zijn.

Van deze bundel was ik maar bekend met een auteur en dat is Sandra J. Paul. Van de andere had ik nog nooit wat gelezen. Maar ik kan je vertellen dat de andere verhalen ook in de smaak zijn gevallen bij me. Af en toe maak ik eens een uitstapje naar het genre fantasy. Dus een verhaal op zijn tijd vind ik dan prima. In deze bundel heb ik dan ook van alle verhalen genoten.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *