Dutch Venture Publishing

Liefde in de sneeuw 2 – Valentijn in de sneeuw – Roz Marshall

Ik had het eerste deel van deze serie al mogen lezen voor Dutch Venture Publishing. Toen ik zag dat er een tweede deel kwam wilde ik deze graag lezen. Dankjewel DVP dat ik weer mag mee lezen in de blogtour rondom dit boek.

Gegevens van dit boek:

Titel: Valentijn in de sneeuw
Auteur: Roz Marshall
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Epub
ISBN: 9781393522348

Auteur:

Roz Marshall is een Schotse auteur die boeken in verschillende genres schrijft.

Korte Samenvatting:

Op een dag moet je stoppen met wegrennen voor het verleden…
Mike Cole, een skileraar uit Nieuw-Zeeland, komt tijdens zijn vele omzwervingen ook terecht in het koude Schotland. Tijdens het Valentijnsseizoen krijgt hij de kans om als kampioen uit te komen voor de skischool waar hij werkt, maar er zijn meer kapers op de kust om de jaarlijkse skiwedstrijd te winnen. Bovendien moet hij de geheime aanbidders van zich afslaan, en dat terwijl hij eigenlijk maar van een vrouw die aandacht zou willen: zijn heel erg getrouwde baas Jude…
Kan Mike zijn rusteloosheid van zich af zetten en zijn hart opnieuw openstellen? En zelfs als hij dat kan, heeft hij dan wel een kans bij Jude?

Wat vond van dit boek?:

We keren terug naar Schotland en zijn voor mij bekende ski-school White Cairns. De personages van het eerste deel komen ook dit verhaal weer terug en het voel als iets van thuiskomen. Je bent er al geweest en het is fijn om er weer terug te zijn.

Mike is neergestreken in dit mooie witte landschap. Hij zwerft wat rond maar is toch al een tijdje in dit heerlijke plaatsje met zijn mooie inwoners. En dan vooral Jude. Zij is niet alleen zijn baas maar ook nog eens heel erg getrouwd. Weet Mike zijn onrust te beperken en op deze plek te aarden?

In dit deel moeten de werknemers van White Cairns het opnemen tijdens een heuse wedstrijd tegen een andere grote ski-school. De baas van deze grote ski-school kunnen ze niet luchten of zien. Dus de rivaliteit zit er goed in. Onverwachts gebeuren er de gekste dingen… en het lijkt erop als onze vriendengroep deze wedstrijd niet gaat winnen..

Waar ik deel 1 van deze serie wat kort door de bocht vond lijkt in dit deel iets meer inhoud te zitten. Al mis ik toch wel wat meer diepgang. Het blijft allemaal wat kabbelen op de oppervlakte.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *