Luitingh-Sijthoff

De kreeft – Tamara Haagmans

Ik zag dat er een novelle uitkwam van Tamara Haagmans bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Ik lees graag de boeken van haar. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van het boek:

Titel: De kreeft
Auteur: Tamara Haagmans
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Epub
ISBN: 9789024588893

Auteur:

Tamara (1980) is dol op lezen, schrijven, en alles dat met letters te maken heeft. Het enige waar ze echt heel slecht in is, is korte beschrijvingen over zichzelf schrijven. Zomer 2019 verschijnt haar feelgood bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en voor een uitgebreide biografie kun je haar website bezoeken!

Korte Samenvatting:

Thuiskok Joyce wordt ingehuurd om een chic diner klaar te maken. De enige voorwaarde: kreeft staat op het menu. Moet ze die echt klaarmaken? Haar hart breekt al bij het idee. Als haar leuke busje dan ook nog startproblemen krijgt én de gastheer van het diner een heel aantrekkelijke man blijkt te zijn, weet Joyce niet meer hoe ze heeft. Wordt de avond een fiasco? En hoe loopt het af met de kreeft?

Wat vond ik ervan?:

In dit verhaal maken we kennis met Joyce, een thuiskok. Zij verzorgt bij de mensen thuis het eten dan ze graag willen hebben. Dan komt er een kook opdracht binnen waar ze eigenlijk haar twijfels bij heeft. Ze moet kreeft serveren.

De chemie tussen Joyce en Ruben is meteen voelbaar. Ze draaien zoals we gewend zijn in feelgood om elkaar heen met de nodige dosis humor.

Ondanks dat het een kort verhaal is worden de hoofdpersonen van dit verhaal goed uitgewerkt. Ook komen er bekende van ‘de mooiste dag van je leven’ nog even om de hoek kijken.

Deze novelle is een echte Tamara Haagmans. Vlotte schrijfstijl die zich prettig laat lezen met de nodige humor.


Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *