Uitgeverij Zomer & Keuning

De zussen van Jewel Island 2 – Een gouden gloed over Ruby Falls – Holly Martin

Nadat ik deel 1 van deze serie gekocht en gelezen had was ik enorm benieuwd naar het tweede deel. Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: een gouden gloed over Ruby Falls
Auteur: Holly Martin
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s paperback: 254
ISBN: 9789020541052

Korte samenvatting:

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Wat vond ik ervan?:

Het eerste deel in deze serie is me enorm goed bevallen. De liefde die opbloeit tussen Noah en Aria voelt als een warme deken die om je schouders ligt.

In dit tweede deel lezen we over Clover en Angel. In het eerste deel merk je al dat de twee enorm goed met elkaar kunnen opschieten. Echter heeft Clover een vervelende ervaring in haar vorige relatie gehad waardoor ze nu huiverig is om iemand weer te kunnen vertrouwen. Maar met en met weet Angel toch Clover wat meer uit haar schulp te krijgen en de twee bouwen een heuse band op. Echter is deze als friends with benefits. Maar met de tijd merken beide dat er toch wel meer is dan alleen een normale vriendschap.

Ook krijgen we te zien hoe de gemoederen tussen Noah en Aria verlopen. Maar ook hoe Skye en Jesse zich verder ontwikkelen. De aantrekkingskracht tussen Angel en Clover, maar ook zeker de vertrouwensband die ze samen opbouwen is mooi om als lezer te zien te krijgen. Hierdoor kun je je nog meer inleven in beide personages. We krijgen ook een beetje achtergrond van beide mee waardoor ze meer diepgang krijgen.

Deel twee heeft me weer weten te amuseren. Ik kijk dan ook zeer zeker uit naar het derde deel.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *