AW Bruna

Redwood Ridge 1 – Het begint met een blik – Kelly Moran

Ik zag bij A.W. Bruna Uitgevers voorbij komen dat zij een nieuwe trilogie gingen uitbrengen. Een verhalenreeks die zich in Redgewood Ridge afspeelt. Ik was meteen enthousiast na het lezen van de flaptekst dat ik de uitgever een mail heb gestuurd. Ik wil ze dan ook bedanken voor het verzenden van dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Het begint met een blik
Auteur: Kelly Moran
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina’s: 352
ISBN: 9789400511675

Auteur:

Kelly Moran is een Amerikaanse bestsellerauteur in het romantische genre. Ze won eerder de Catherine Award, was een Readers’ Choice-finaliste, HOLT Madellion-finaliste, en stond in de top 10 van de USA TODAY HEA (Happy Ever After). Ze woont in South Carolina met haar drie zonen, twee honden en een kat.

Korte Samenvatting:

Redwood Ridge, een schilderachtig stadje in Oregon. Precies de juiste plek voor een nieuwe start. En die heeft Avery Stowe hard nodig na een rampzalig huwelijk, ook voor haar autistische dochter Hailey. Er is maar één probleem: de lokale, aantrekkelijke dierenarts, Cade O’Grady. Een nieuwe relatie is namelijk het laatste wat Avery wil. Ze weet alleen niet hoe lang ze Cade kan weerstaan. Vooral omdat de hele stad heeft samengespannen en voor Cupido begint te spelen…

Wat vond ik ervan?:

De cover spreekt voor mij. Deze zorgt ervoor dat ik de mensen wil leren kennen. De omgeving is mooi en de hond voorop is een bonus. Dit boek zou ik zeker in de boekhandel oppakken.

Wauw, wat een heerlijk verhaal. Vanaf de eerste letter wordt je in het verhaal getrokken. De manier waarop Avery en Cade ontmoeten. Zijn houding jegens haar. Je kunt lekker achterover leunen, want dit boek heeft je meteen te pakken.

Avery heeft een dochter uit een eerdere relatie. Zij heet Hailey. Maar Hailey is niet zoals alle andere kinderen, ze heeft namelijk autisme. De manier waarop de mensen in Redwoord Ridge vanaf het eerste moment met haar omgaan, maakt voor Avery een wereld van verschil. Dit stuk laat duidelijk een tweesprong zien. Ook in het dagelijks leven gaan mensen vaak verschillend met iemand om. Maar Hailey wordt geaccepteerd, tot groot genoegen van Avery.

De aantrekkingskracht die je voelt tussen Cade en Avery is prettig om te lezen. Je snapt waarom Avery een muur opgebouwd heeft en de subtiliteit waarmee Cade hiermee omgaat maakt van hem een goede man!

Je voelt in dit verhaal ook meteen de band van de mensen in de hechte gemeenschap. Iedereen weet alles van iedereen en is bereid elkaar te helpen.

Dit boek is zeker een mooie start van een trilogie. Ik kijk dan ook uit naar de delen die nog komen gaan. Als deze net zo vlot lezen als dit verhaal, dan is het zeker een van mijn favorieten!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *