Uitgeverij Zomer & Keuning

Brightside Cove 2 – Het strandfeest in Brightside Cove – Cathy Bramley

Ik mocht voor Uitgeverij Zomer & Keuning de serie lezen van Brightside Cove. Ik wil de bedanken voor het toesturen van de epubs.

Gegevens van dit boek:

Titel: Het strandfeest van Brightside Cove
Auteur: Cathy Bramley
Uitgever: Zomer & Keuning
Epub
ISBN: 9789020542684

Korte samenvatting:

Actrice Nina is nog maar een paar weken in het kustdorpje Brightside Cove, maar ze voelt zich al helemaal thuis. Ze helpt haar vriend Theo met zijn zaak, maar dat gaat nog niet zo gemakkelijk. Ook haar oude leven in Londen trekt nog steeds aan haar als blijkt dat haar tijd in de tv-serie toch nog niet helemaal ten einde is… Kan Nina haar vriend helpen of betekent dat het einde van haar acteercarrière als ze besluit in Brightside Cove te blijven? 

Wat vond ik ervan?:

Heerlijk om weer verder te mogen lezen in deze serie. Het voelt weer als een thuiskomen wanneer ik de eerste paar bladzijdes van dit tweede deel gelezen heb.

We lezen wederom vanuit Nina. Zij is terug naar Londen vertrokken om haar carrière weer een boost te gaan geven, haar normale leventje weer op te pakken. Tot ze een verontrustend telefoontje krijg en besluit terug naar Brightside te gaan. Hier aangekomen is er eigenlijk niets aan de hand maar Nina merkt dat ze het wel prettig vind om hier in alle rust te zijn in plaats van in het bruisende Londen.

Helaas vind ik dat in dit deel niet echt ingegaan wordt op de personages te erbij komen. Zo komt Eliza wel meer voor in het verhaal maar echt uitgediept wordt haar personage niet. Het enige wat ik van haar weet is dat ze van zeemeerminnen houdt.

Ik blijf Nina wel echt een leuk personage vinden en daardoor ben ik ook wel benieuwd wat deel drie in deze serie me geven gaat.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *