Uitgeverij Zomer & Keuning

De zussen van Jewel Island 1 – Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin

Toen ik deze serie van Holly Martin voorbij zag komen was ik meteen nieuwsgierig.

Gegevens van dit boek:

Titel: Het familiehotel van Sapphire Bay
Auteur: Holly Martin
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s paperback: 320
ISBN: 9789020541038

Korte samenvatting:

De heerlijke feelgoodroman Het familiehotel van Sapphire Bay van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Wat vond ik ervan?:

Dit eerste deel van de zussen van Jewel Island neemt onze mee met Aria daar al haar hele leven op dit eiland woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye de wereld gingen ontdekken bleef zij bij haar vader om hem te helpen met het runnen van het familiehotel. Wanneer haar vader sterft blijft Aria niets anders over om het hotel te verkopen. Echter komt daar de knappe Noah om de hoek, een goede zakenman die hotels opknapt en door verkoopt. Hij lijkt het geschenk uit de hemel. Echter voelen Aria en Noah zich tot elkaar aangetrokken en dat maakt dat ze moeite hebben hun professionele relatie ook zo te houden.

De aantrekkingskracht tussen Noah en Aria is voelbaar vanaf het allereerste moment dat je over beide leest. Noah’s assistent Angel lijkt ook feilloos te passen tussen de personages. Hij heeft direct een klik met een van de zussen van Aria. Iedereen in het hotel ziet meteen dat Noah en Aria om de hete brei heen dansen. Zullen ze elkaar dan uiteindelijk vinden of blijven ze om elkaar heen draaien.
Het hotel lijkt door de ideeën die Aria en Noah samen maken weer op te bloeien en niet meer op het randje van faillissement te staan. Kunnen mensen die elkaar leuk vinden samen werken? En dan toch zakelijk blijven? Dat onderzoeken ze beide in dit eerste deel van deze serie.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *