Zomer & Keuning

Breek ons. niet. – Laura Kneidl

Van Uitgeverij Zomer & Keuning mocht ik verder lezen over April en Gavin. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Breeks ons. niet.
Auteur: Laura Kneidl
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina´s: 432
ISBN: 9789020555165

Korte samenvatting:

April geloofde dat ze bij Gavin eindelijk de liefde had gevonden waar ze zo naar verlangde. Ze gaf voor de tweede keert haar hart aan hem. Wat zo perfect leek, eindigde voor April opnieuw in liefdesverdriet. Ze heeft geen andere keuze dan eindelijk haar gevoelens voor Gavin te vergeten. Dat blijkt erg lastig als ze samen moeten werken aan een project. Gavin doet Aprils verraderlijke hart nog steeds snel kloppen. Maar hoe kan ze hem vergeven als ze hem niet langer vertrouwt?

Wat vond ik ervan?:

In dit vierde deel van de reeks gaan we verder waar we in deel drie gestopt zijn. Gavin en April zijn geen stel meer. April weet wat Gavin gedaan heeft en daar is ze boos over. Echter blijft de aantrekkingskracht tussen de twee. Hierdoor kunnen ze eigenlijk niet met en niet zonder elkaar. Wanneer ze samen zijn vliegen de vonken van de pagina af. En wanneer ze niet bij elkaar zijn missen ze elkaar. Alleen overheerst de boosheid van April waardoor ze de afstand tussen hen in stand houdt.

Deze roman laat zich weer makkelijk lezen. Je kabbelt lekker door het verhaal heen en krijgt weer een kijkje in het leven van Luca en Sage, de personages waar de eerste twee boeken in de reeks over gaan.

In het leven van Gavin en April gebeuren ook dingen waardoor ze als persoon veranderen, groeien en nadenken. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe personages een groei doormaken. En dat is zeker in dit boek van toepassing.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *