Uitgeverij Ellessy

Queen 1 – Totale Chaos – Olivia Lewis

Ik had al zoveel positieve geluiden gehoord van de King-serie geschreven door Olivia Lewis dat toen ik zag dat er een Queen-serie kwam ik toch zeker kennis wilde maken met deze schrijfster. Ik wil Uitgeverij Ellessy voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Totale chaos
Auteur: Olivia Lewis
Uitgever: Ellessy
Aantal pagina’s:
ISBN: 9789026157943

Korte samenvatting:

Sophia King is inmiddels een jongedame van twintig jaar.
Ze heeft een liefdevolle en stabiele thuisbasis, leuke
vriendinnen, volgt een dansopleiding en heeft een relatie
met de populairste danser op school: Mason. Sophia is ook
succesvol vlogster. Haar kanaal Sophia – Queen of Kings
heeft bijna driehonderdduizend volgers en groeit nog
iedere dag. Alles op de rit, toch?
Dan komt er een nieuwe leraar de school binnenwandelen.
De jonge Scott van Spakenburg is aangenomen als zangdocent
en ziet in Sophia een nieuw talent, wanneer hij haar
– per ongeluk – een keer hoort zingen. Sophia wordt
door hem uitgedaagd alles uit haar carrière te halen,
maar achter de blinkende façade schuilt een onzeker meisje
met ADHD en een flinke dosis aan dagelijkse medicatie. In no
time ontstaat er totale chaos in het leven van Sophia en ze
is al zo chaotisch.
Weet Scott haar zover te krijgen haar talenten te delen met
de wereld? En nog belangrijker: hoe dealt Sophia met deze
vreselijk knappe, innemende en sexy leraar?

Wat vond ik ervan?:

Vanaf de eerste bladzijde weet Lewis me met haar beeldende schrijfstijl mee te nemen in dit verhaal. We lezen dit verhaal vanuit twee perspectieven; Sophia en Scott. Sophie is een succesvolle vlogster, zij heeft vele volgers en groeit iedere dag. Ze is samen met Mason, hij is de populairste danser van school. Ze heeft het fijn thuis bij haar moeder en stiefvader en haar broers en zus. Ze heeft niets te klagen.

Wanneer er zich iets voordoet waardoor Sophia niet kan dansen wordt ze nogal snel ingewisseld. Dit doet haar enorme pijn en laat haar nadenken over alles wat er toe doet. Wanneer dan ook nog eens een nieuwe docent ten tonele verschijnt die er ook nog eens knap uitziet en waarvan de aantrekkingskracht enorm is, weet ze even niet wat ze ermee moet doen. Tel daar haar ADHD nog eens bij, dan kun je zeker de ruis in haar hoofd voorstellen.

Scott is een zangdocent, die sinds kort op de school van Sophia is aangesteld. Scott probeert Sophia te laten inzien wat ze allemaal kan. Maar de onzekerheid die ze heeft door haar verleden zorgt toch wel voor een enorme drempel. Weet Scott deze te verlagen en haar te helpen?

Jongens, wat heb ik genoten van dit eerste deel van de Queen-serie. Ik heb gelukkig een hele Queens week gepland, dus deel twee en drie zijn de eerstvolgende boeken die ik ga lezen. Ik wil nu ook graag weten hoe het allemaal verder gaat.

De schrijfstijl heb ik als prettig ervaren, ze weet me te boeien. Sommige scenes vond ik wat pittig, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik las voorin dat je toch zeker voor de voor geschiedenis de King-serie zou moeten lezen. Nou, ik heb deze tip in de wind geslagen. Ik kan niet zeggen dat ik iets mis nu ik deze niet gelezen heb. Maar ik kan je wel verklappen dat ik nieuwsgierig geworden ben hoe het allemaal zover is gekomen als hoe Queen begon. Dus ook zeker de King-serie ga ik aan mijn collectie toevoegen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

2 reacties

 • Maret

  Hoi Ramona, klinkt als een goede serie, maar wat is die voorgeschiedenis die je eigenlijk eerst zou moeten lezen? Is dat ook een boek of meer iets op internet?

  Groetjes,
  Maret

  • Ramona

   Hee Maret! Deze schrijfster heeft ook de King-serie geschreven. Kijk maar eens op Google naar schrijfster Olivia Lewis. Ik denk wel dat als je deze serie hiervoor leest dat je een completer beeld hebt van alles.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *