Uitgeverij Zomer & Keuning

In het diepe-serie – Manon Borgen

Ik werd door Uitgeverij Zomer & Keuning uitgekozen om deze nieuwe serie van Manon Borgen te gaan lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor de ebooks.

Gegevens van dit boek:

Titel: Reis naar Rouen – Vaar naar Venetië – Breng me naar Barcelona
Auteur: Manon Borgen
Uitgever: Zomer & Keuning
Ebooks

Korte samenvatting:

Reis naar Rouen.
Als Lilian na haar verbroken relatie bijna verdrinkt in liefdesverdriet, boeken haar ouders een cruise door Europa voor haar. Lilian vindt het niks, ze blijft liever alleen thuis! Ze besluit om haar ouders tevreden te stellen tóch op reis te gaan, maar aan boord heeft ze meteen een confrontatie met de irritante Oliver. Dit wordt een ramp… 
Vaar naar Venetië.
Lilian heeft eindelijk een meevallertje: haar irritante reisgenoot Oliver blijkt toch wel mee te vallen en Lilian begint zijn gezelschap zelfs steeds meer te waarderen. Het brengt haar in de war; ze had de liefde immers afgezworen. Maar de mysterieuze Oliver lijkt nogal wat geheimen met zich mee te dragen. Is het dan toch te mooi om waar te zijn? 
Breng me naar Barcelona.
De laatste week op Lilians cruise is vol emotie. Als afleiding besluit ze zich te richten op haar to-dolijst en te genieten van de rest van de cruise. Maar dat is nog niet zo makkelijk… Op haar laatste dag in Barcelona zet een onverwachte ontmoeting haar leven totaal op z’n kop.

Wat vond ik ervan?:

We starten deze serie met Reis naar Rouen, Lilian stapt op een cruise na het stuk gaan van haar relatie. Dit is alleen niet haar eigen keuze maar die van haar ouders. Ze vinden dat Lilian weer mag gaan genieten en gunnen haar de wereld. Vanaf het moment dat ze aan boord komt is het al raak met haar medereiziger Oliver.
Na de kennismaking op het schip en met haar medereizigers gaan we door naar Vaar naar Venetië. In dit deel merken we dat Oliver toch niet die vervelende gast is zoals Lilian het zich voorgesteld had na hun eerste ontmoeting. Ze gaat het samen zijn met Oliver steeds meer waarderen. Echter is ze niet klaar voor een nieuwe liefde, maar het gevoel dat Oliver haar bezorgd maakt dat ze in de war raakt. Wanneer ze hem dan eindelijk dichterbij laat komen blijkt dat hij geheimen met zich mee draagt.
Als laatste sluiten we af met Breng me naar Barcelona. De cruise die Lilian maakt zorgen dat ze dingen in een ander daglicht gaat zien. Ze besluit de to-do list van haar zus maar te gaan doen, maar ook die blijkt gevolgen te hebben.

Een driedelige novelle serie die zich makkelijk laat weglezen. De personages die Lilian ontmoet zorgen voor een versterking. De een blijft wat oppervlakkiger dan de ander, maar dat mag de pret niet drukken. De nadruk wordt op Lilian gelegd en dat is prima zo. De schrijfstijl van Borgen is fijn, je kabbelt lekker door het verhaal heen. Ze weet de eerste twee delen met een bepaalde cliffhanger te eindigen waardoor je door wilt in het nieuwe deel.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *